Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H 2η χρονιά του TEDxChania με θέμα “XENOS”

Δ.Τ.

Τίτλος:
H 2η χρονιά του TEDxChania με θέμα “XENOS”
Πότε:
Σαβ, 26. Νοέμβριος 2016 - Κυρ, 27. Νοέμβριος 2016
Κατηγορίες:
Event, Live, Art
Hits:
1817
Created by:
@Coupaki

Περιγραφή

H 2η χρονιά του TEDxChania με θέμα “XENOS”
15 Ομιλίες, 2 Performances, 1 Stand-Up Comedy και 4 Workshops, υπόσχονται να ψυχαγωγήσουν και να δώσουν τροφή για σκέψη, γύρω από τον κεντρικό άξονα της διοργάνωσης: «XENOS», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.
Φέτος στο TEDxChania, που θα διεξαχθεί στις 26 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, 15 Ομιλητές θα ανεβούν στην κεντρική σκηνή για να μιλήσουν για ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Τις δικές τους ιδέες, που τους βοήθησαν να εξερευνήσουν το ξένο, να το γνωρίσουν, να το μετατρέψουν σε έμπνευση, σε λύση, σε τρόπο ζωής και σε επιτυχία.
Πως ορίζεται το ξένο; Από τα σύνορα και την καταγωγή; Είναι αυτό που δεν ήταν δικό μας ποτέ, ή αυτό που δεν είναι πια; Μήπως είναι αυτό που δεν καταλαβαίνουμε, ή αυτό που μας κάνει να νιώθουμε άβολα;
Το ξένο το βρίσκουμε στη μορφή του απωθημένου, του ονείρου, του στόχου που ακόμα δεν καταφέραμε. Κάθε στιγμή έχουμε μια πρόκληση να κάνουμε το βήμα, προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Όμως περιοριζόμαστε σε αυτά που ήδη ξέρουμε, μένουμε στην οικειότητα, νιώθουμε ασφαλείς.
Ίσως σημασία δεν έχει να ορίσουμε το ξένο, μα να μάθουμε να το διαχειριζόμαστε.
Αυτοί που προχώρησαν, αυτοί που εξελίχθηκαν, είναι αυτοί που κοίταξαν το ξένο κατάματα και του συστήθηκαν. Αυτοί που έκαναν το βήμα να το γνωρίσουν. Κι όταν το γνώρισαν, δεν ήταν ξένο πια.
Περισσότερα: www.tedxchania.com
Εισιτήρια μέσω Viva.gr : http://bit.ly/2eMm3WG
Επικοινωνία:
Παπαδάκης Μανώλης – 6985 911591
Μπουλταδάκη Σοφία – 6955 091215
Ε-mail: info@tedxchania.com

Η ομάδα του TEDxChania

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us