Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

World of Fashion & Exclusive Beauty

Δ.Τ.

Τίτλος:
World of Fashion & Exclusive Beauty
Πότε:
Σαβ, 10. Σεπτέμβριος 2016 - Τρι, 20. Σεπτέμβριος 2016
Κατηγορία:
Εκθέσεις
Hits:
1416
Created by:
@Coupaki

Περιγραφή

Εννέα μέρες αφιερωμένες στην Μόδα & την Ομορφιά στην 81η επετειακή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το World of Fashion & Exclusive Beauty θα βρίσκονται στο πιο κεντρικό κτίριο της ΔΕΘ. 10-18/9/2016 –Κτίριο 13

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης με πάνω από 150.000 επισκέπτες στο περίπτερο της Exclusive Beauty σε σύνολο 280.000 επισκεπτών της 80ης ΔΕΘ, η μοναδική έκθεση με προιόντα και υπηρεσίες ομορφιάς & μόδας έγινε θεσμός και θα βρίσκεται και πάλι στην Θεσσαλονίκη, αυτή την φορά σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο παγκόσμιο θεσμό στον χώρο της μόδας το World of Fashion.

Το World of Fashion με την Exclusive Beauty είναι έτοιμοι για να απογειώσουν την προβολή της εταιρείας σας σε άλλα επίπεδα!

Παράλληλα στο catwalk του World of Fashion θα παρελάσουν γνωστοί σχεδιαστές από χώρες των βαλκανίων αλλα και της Ελλάδας μας , ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παρουσίαση καινούριων κολεξιόν όσων αφορά μεγάλες εταιρίες στον χώρο της ένδυσης . Στο Exclusive Beauty θα υπάρχει μεγάλο αφιέρωμα WEDDING και πολλά happenings ομορφιάς και μόδας!

Με την συμμετοχή στο World of Fashion & Exclusive Beauty στα πλαίσια της ΔΕΘ, φιλοξενώντας προιόντα και υπηρεσίες που απευθύνονται στον ιδιώτη αλλα και στον επαγγελματία, πιστεύουμε πως θα ενισχύσουμε αποτελεσματικά την γνωστοποίηση του κάθε προιόντος-εταιρίας-υπηρεσίας, στον άμεσο καταναλωτή, βοηθώντας έτσι σημαντικά εκτός από την λιανική πώληση και το κομμάτι της χονδρικής της κάθε εταιρίας , δεδομένης της μεγάλης προσέλευσης κοινού που έχει η έκθεση.

Στόχος της έκθεσης είναι να αναδείξει, να ενισχύσει & να τονώσει άμεσα τον κλάδο της ομορφιάς ,της μόδας και του γάμου, φέρνοντας σας σε επαφή με το πιο ζωντανό κομμάτι της αγοράς , τον άμεσο καταναλωτή που θέλει να γνωρίσει, να δοκιμάσει και να προμηθευτεί τα προιόντα ή τις υπηρεσίες που τον αφορούν άμεσα!

Οι κλάδοι οι οποίοι έχουν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν και απευθύνονται στο κοινό του World of Fashion & Exclusive Beauty είναι οι εξής:

Σχεδιαστές ρούχων, Εμπορική εκθεσιακή παρουσία ελληνικών εταιριών μοδας , Εμπορικά καταστήματα, Προιόντα & Υπηρεσίες Αισθητικής-Προσώπου- Σώματος –Αποτρίχωσης/ Προιόντα & Υπηρεσίες Make up/ Προιόντα, Υπηρεσίες και αξεσουάρ κομμωτικής/ Προιόντα, Υπηρεσίες και αξεσουάρ περιποίησης άκρων/ Προιόντα ευεξίας –συμπληρώματα διατροφής/ Κέντρα ευεξίας & αδυνατίσματος- Spa-Solarium-Gyms / Ευκαιρίες καριέρας (σχολές –ΙΕΚ κτλ) / Αξεσουάρ ομορφιάς/ Αξεσουάρ Μόδας (κοσμήματα, τσάντες, παπούτσια, φουλάρια κλπ) /

Οίκοι & καταστήματα νυφικών/ Οίκοι & καταστήματα γαμπριάτικων/ Αίθουσες δεξιώσεων/Εταιρείες κατασκευής μπομπονιέρων, λαμπάδων/ Ανθοπωλεία/ Φωτογραφικά Studios/ Εταιρίες διοργάνωσης γάμων/ Πρακτορεία ταξιδίων.

Συγκεκριμένα η έκθεση θα καλυφθεί στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας της ΔΕΘ, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά, μέσω εκπομπών αλλά και εκτενών ρεπορτάζ. Επιπλέον θα διανεμηθούν 100.000 προσκλήσεις ,χέρι με χέρι στους επισκέπτες της ΔΕΘ από όλες τις εισόδους της έκθεσης, σε μεγάλα εμπορικά κέντρα, αλλά και σε σταθερά σημεία όπως καφέ, κέντρα ομορφιάς, κομμωτήρια, παιδότοπους κλπ. Φυσικά θα υπάρξει εκτεταμένη καμπάνια σε ραδιόφωνα, τηλεόραση, social media, περιοδικά και mass mails.

Παράλληλα στο catwalk του World of Fashion θα παρελάσουν γνωστοί σχεδιαστές από χώρες των βαλκανίων αλλα και της Ελλάδας μας , ενώ θα υπάρχει και παρουσίαση καινούριων κολεξιόν όσων αφορά μεγάλες εταιρίες στον χώρο της ένδυσης . Στο Exclusive Beauty θα υπάρχει μεγάλο αφιέρωμα WEDDING και πολλά happenings ομορφιάς και μόδας!

Tην οργάνωση της εκδήλωσης την έχει ο όμιλος Have Fun Group & TO FOR 7.Stay Tuned ! ! !

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us