Εκτύπωση

EROTIC ART FESTIVAL 2017 @ Εntertainment Center στο ΓΚΑΖΙ

Δ.Τ.

EROTIC ART FESTIVAL 2017 @ Εntertainment Center στο ΓΚΑΖΙ
Τίτλος:
EROTIC ART FESTIVAL 2017 @ Εntertainment Center στο ΓΚΑΖΙ
Πότε:
Παρ, 26. Μάιος 2017 - Τρι, 30. Μάιος 2017
Κατηγορίες:
Event, Parties, Art
Hits:
2172
Created by:
@Coupaki

Περιγραφή

Gazi Music Hall - ACRO – ΦΩΣ
Εntertainment Center / ΓΚΑΖΙ
Iερά Οδός 7-13
26_27_28_29 Μαΐου 2017

Το EROTIC ART FESTIVAL 2017 επιστρέφει ακόμη πιο ανανεωμένο σε νέα τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας

Το Εntertainment Center στο ΓΚΑΖΙ (Iερά Οδός 7-13), είναι τελικά η τοποθεσία που θα διεξαχθεί το EROTIC ART FESTIVAL 2017.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ SAVE THE DATE VIDEO

Τρεις από τους ωραιότερους χώρους ψυχαγωγίας της πρωτεύουσας μεταμορφώνονται σε ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα «λαβύρινθο» μέσα στο ίδιο συγκρότημα!

Το Gazi Music Hall, το ACRO και το ΦΩΣ ανοίγουν ταυτόχρονα τις πόρτες τους για να υποδεχτούν, από τις 26 έως τις 29 Μαΐου, το πιο ερωτικό κοινό της πόλης των Αθηνών!

Με θεά την Ακρόπολη… 40.000 τ.μ αφιερωμένα στη σεξουαλικότητα των Αθηναίων και όχι μόνο, σε περιμένουν να ζήσεις από κοντά μια πρωτόγνωρη εμπειρία!

H διοργάνωση της έκθεσης έχει ως κινητήριο μοχλό τον ερωτισμό και τη σεξουαλική διάθεση και συμπεριφορά, σε όλες του τις διαστάσεις, μέσα από τη σεξουαλική ενημέρωση, την τέχνη, εκθέματα και μπαζάρ ειδών γύρω από το σεξ, αλλά και μέσα από την ψυχαγωγία, τα shows και τα parties με Guest Stars τα κορυφαία Sex Models ανά την υφήλιο.

Έρχεται ξανά να μαγέψει όλους εκείνους για τους οποίους η πανδαισία του έρωτα αποτελεί σκέψη, επιλογή, πράξη και εμπειρία!

Ακόμη πιο εντυπωσιακό, έτοιμο να ανεβάσει τη λίμπιντό μας στα ύψη μέσα από τις πολύπλευρες δράσεις του, με γνώμονα την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

- The Se(x)hibition:

Η μεγαλύτερη έκθεση ερωτικών προϊόντων και υπηρεσιών που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας. Εκθέτες παρουσιάζουν τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο. Ένα σέξι μπαζάρ, ειδικά σχεδιασμένο προκειμένου να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες!

- Sex Academy (νέο)

Στη φετινή διοργάνωση, από τις 26 έως 29 Μαΐου 2017 στο Εntertainment Center (GAZI MUSIC HALL – ACRO - ΦΩΣ) στο ΓΚΑΖΙ (Iερά Οδός 7-13) παρουσιάζεται η πρώτη ακαδημία sex! Η κορυφαία Sex Coach Eιρήνη Χειρδάρη, σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες του είδους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζει εξειδικευμένα σεμινάρια που αφορούν στη σεξουαλική διάθεση και συμπεριφορά.

- Sex Performing:

Tα μεγαλύτερα Εrotic Μodels παγκοσμίως έρχονται στην Ελλάδα, έτοιμα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ, καλύπτοντας κάθε απαιτητικό θεατή. Μέσα από τα πρωτοποριακά τους shows, «ταράζουν» τα στερεότυπα και ανεβάζουν τον ερωτισμό του κοινού στα ύψη.

- BDSM: SPANK Area – Live the experience of a Sex Party

“SPANK”: Tα πρώτα διαδραστικά BDSM sex parties που έχουν κάνει θραύση στην Αθηναϊκή νύχτα και έχουν απασχολήσει τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας, κάνουν απόβαση στο Εntertainment Center (GAZI MUSIC HALL – ACRO - ΦΩΣ) στο ΓΚΑΖΙ (Iερά Οδός 7-13).

- The Sex Art:

Εικαστική έκθεση, με έργα και φωτογραφίες καταξιωμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για ακόμα μία φορά στο πλαίσιο του "Εrotic Art Festival". Άλλωστε, η σεξουαλικότητα αποτελεί Νο1 πηγή έμπνευσης έργων τέχνης και εικαστικών δράσεων, ανά τους αιώνες!

Info: www.erotic-festival.com


Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook