Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

FULLCOLOR ART GALLERY OPENING

Τίτλος:
FULLCOLOR ART GALLERY OPENING
Πότε:
Παρ, 26. Φεβρουάριος 2016 - Σαβ, 27. Φεβρουάριος 2016
Κατηγορία:
Event
Hits:
158
Created by:
@Coupaki

Περιγραφή

Η Αστική, μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ''ΧΡΩΜΑ ΑΚΟΜΑ BUNS'' , με την δυναμική υποστήριξη του Ελληνοαμερικάνου θρύλου του graffiti, TAKI183, αποσκοπεί στην καλλιέργεια, προαγωγή και διάδοση των τεχνών της μουσικής, του χορού, του θεάτρου, της ζωγραφικής και των εικαστικών γενικότερα σε συνεργασία με ομάδες και καλλιτέχνες από το εξωτερικό που συμμερίζονται το όραμά μας για μια κοινωνία ενωμένη, με κοινό παρανομαστή την καλλιτεχνική έκφραση σε κάθε της μορφή.

Στο πλαίσιο των δράσεών μας διοργανώνουμε στις 26 Φεβρουαρίου τα εγκαίνια της Fullcolor Art Gallery. Θα εκτεθούν έργα από 12 Έλληνες και διεθνείς street art καλλιτέχνες καθώς επίσης και του TAKI183. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο Fullcolor Art Gallery, Ανακρέοντος 13, Καισαριανή.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από τις 17:00 με μουσικές από T.B.William b2b dekax419 // Bros Before Hoes Parties και θα περιλαμβάνει πολύ "χρώμα". Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους φίλους της τέχνης του δρόμου και όχι μόνο, οι καλλιτέχνες θα βρίσκονται στην Fullcolor Art Gallery για συζήτηση με το κοινό, για να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες.

Θα ακολουθήσει AFTER PARTY στο Senza bar (Λέκκα 23-25, Σύνταγμα) μετά τις 23:00.
Σας περιμένουμε όλους στις 26 Φεβρουαρίου στην Καισαριάνη.

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us