Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020

BOOKSMART

BOOKSMART BOOKSMART
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: ΟΛΙΒΙΑ ΓΟΥΑΪΛΝΤ


Σενάριο: ΚΕΪΤΙ ΣΙΛΜΠΕΡΜΑΝ, ΣΑΡΑ ΧΑΣΚΙΝΣ & ΣΟΥΖΑΝΑ ΦΟΓΚΕΛ
Ηθοποιοί: ΛΙΖΑ ΚΟΥΝΤΡΟΟΥ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΟΥΝΤΕΪΚΙΣ , ΝΤΑΪΑΝΑ ΣΙΛΒΕΡΣ, ΚΕΪΤΛΙΝ ΝΤΕΒΕΡ, ΜΠΙΝΙ ΦΕΛΝΤΣΤΑΪΝ, ΜΠΙΛΙ ΛΟΥΡΝΤ, ΝΙΚΟ ΧΙΡΑΓΑ, ΤΖΕΣΙΚΑ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ
Διάρκεια: 102 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Είδος ταινίας: ΚΟΜΕΝΤΙ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Κολλητές και αριστούχες μαθήτριες, οι Έιμι (Κέιτλιν Ντέβερ) και Μόλι (Μπίνι Φέλντσταϊν) πίστευαν ότι έχοντας τη μύτη τους χωμένη μονίμως στα βιβλία θα υπερτερούσαν των έξαλλων συμμαθητριών τους. Την παραμονή της αποφοίτησής τους, η πραγματικότητα τους χτυπάει την πόρτα καθώς συνειδητοποιούν ότι έχασαν πολλά όσο ήταν βουτηγμένες στα βιβλία τους. Αποφασισμένες να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο, προσπαθούν να χωρέσουν τέσσερα χρόνια διασκέδασης σε ένα μόνο βράδυ χαοτικής περιπέτειας που κανένα βιβλίο δεν θα μπορούσε να τις προετοιμάσει γι’ αυτό.
TRIVIA

Ο χαρακτήρας της Ντέβερ, η Έιμι, είναι υπέρμαχος της κοινωνικής δικαιοσύνης και βαθιά «τσιμπημένη» με την κοπέλα που της κάνει ιδιαίτερα. Αν και η Έιμι είναι γκέι, αυτό δεν γίνεται το κεντρικό θέμα της ιστορίας. «Η Έιμι είναι γλυκιά και αθώα και ζει τη ζωή της σύμφωνα με τους κανόνες της κοινωνίας», εξηγεί η Ντέβερ. «Υποστηρίζει πολλές οργανώσεις και σχεδιάζει να πάει στην Αφρική όταν τελειώσει το σχολείο για να βοηθήσει τις γυναίκες. Όταν πρόκειται για άλλους, η Έιμι είναι πραγματική πολεμίστρια. Αλλά όταν πρόκεται για την ίδια, δεν έχει θάρρος».

Ο χαρακτήρας της Μπίνι Φέλντσταϊν, η Μόλι, είναι μια καταφερτζού που κοιτάει μόνο το μέλλον της και δεν θέλει να σπαταλάει τον χρόνο της σε τίποτα άλλο. «Είναι η καλύτερη μαθήτρια. Θα πάει στο Γέιλ. Και όσο κι αν ενδιαφέρεται για την Έιμι, ενδιαφέρεται περισσότερο για τα μαθήματά της», αναφέρει η Φέλντσταϊν. «Είναι σίγουρη για το τι θέλει να κάνει στη ζωή της και για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει. Δεν θα αφήσει κανένα εμπόδιο να μπει στον δρόμο της. Το να περνάει καλά δεν είναι στο πρόγραμμά της».

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 303 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us


Πιο Δημοφιλη