Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020
Αστυνομικό Δελτίο 24 Οκτωβρίου 2020

Έκρυψε 300.000 στο κλειστό ξενοδοχείο του λόγω καραντίνας αλλά τα χρήματα «έκαναν φτερά»

Έκρυψε 300.000 στο κλειστό ξενοδοχείο του λόγω καραντίνας αλλά τα χρήματα «έκαναν φτερά» Έκρυψε 300.000 στο κλειστό ξενοδοχείο του λόγω καραντίνας αλλά τα χρήματα «έκαναν φτερά»
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

ΔΝΤ παραοικονομία αύξηση

Έκρυψε στο ίδιο του το ξενοδοχείο 300.000 ευρώ, σε νησί των Βόρειων Σποράδων, το χρονικό διάστημα του lockdown, αλλά τα χρήματα έβγαλαν «φτερά» και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας άφωνο τον κάτοχό τους.

Ο ιδιοκτήτης είχε σταδιακά αποσύρει το παραπάνω ποσό από τραπεζικούς του λογαριασμούς, για να τα κρύψει στο ξενοδοχείο εκτιμώντας ότι αυτή η ενέργεια ήταν η ορθότερη.

Ο ιδιοκτήτης των 300.000 ευρώ είχε βάλει τα χρήματα σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και τα είχε κρύψει σε ντουλάπα δωματίου του ξενοδοχείου, κλειδώνοντας, εννοείται την πόρτα.

Το ξενοδοχείο ωστόσο κάποια στιγμή άνοιξε, προκειμένου να κάνει εργασίες, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει. Σύμφωνα με τον επαγγελματία – «θύμα», η κλοπή πρέπει να έγινε το Σεπτέμβριο, την οποία και κατάγγειλε στην Αστυνομία.

Η Αστυνομία με τη σειρά της έλαβε καταθέσεις, αλλά δεν εντόπισε τον ή τους δράστες. Η δικογραφία μεταβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου και στον ανακριτή, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, με αξία των κλοπιμαίων άνω των 120.000 ευρώ.

Πηγή: ΕΡΤ

Διαβάστηκε 16 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us