Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020
Αστυνομικό Δελτίο 24 Σεπτεμβρίου 2020

Γιάφκα στο Κουκάκι: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον έναν εκ των τριών συλληφθέντων – Για πλημμέλημα οι άλλοι δύο

Γιάφκα στο Κουκάκι: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον έναν εκ των τριών συλληφθέντων – Για πλημμέλημα οι άλλοι δύο Γιάφκα στο Κουκάκι: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον έναν εκ των τριών συλληφθέντων – Για πλημμέλημα οι άλλοι δύο
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

συλληφθέντες Κουκάκι εισαγγελέας

Ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα ασκήθηκε σε βάρος του ενός από τους συλληφθέντες, ενώ οι άλλοι δύο διώκονται για πλημμελήματα από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί όπλων ασκήθηκε σε βάρος του ενός εκ των τριών κατηγορουμένων, ενώ οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι διώκονται για παράβαση του νόμου περί όπλων, αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος.

Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν, ενώ ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Οι τρεις συλληφθέντες μεταφέρθηκαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης στον εισαγγελέα συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών, ενώ στον χώρο αλληλέγγυοι φώναζαν συνθήματα υπέρ της απελευθέρωσής τους.

Υπενθυμίζεται ότι σε γιάφκα στο Κουκάκι και στα Πετράλωνα βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά, ενώ τη συμμετοχή των συλληφθέντων σε σοβαρές τρομοκρατικές ενέργειες και ειδικότερα σε επιθέσεις με όπλα και εκρηκτικούς μηχανισμούς τα τελευταία 7 χρόνια στην Αττική, εξετάζουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ.

Διαβάστηκε 12 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us