Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
Αστυνομικό Δελτίο 25 Σεπτεμβρίου 2020

«Ιανός»: Εισαγγελική παρέμβαση για τους νεκρούς και τις καταστροφές στην Καρδίτσα

«Ιανός»: Εισαγγελική παρέμβαση για τους νεκρούς και τις καταστροφές στην Καρδίτσα «Ιανός»: Εισαγγελική παρέμβαση για τους νεκρούς και τις καταστροφές στην Καρδίτσα
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Καρδίτσα Μουζάκι Ιανός eurokinissi

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καρδίτσας Κωνσταντίνος Πέτσας για τους θανάτους και τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ιανός» στον νομό Καρδίτσας.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, τη διενέργεια της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης ανέθεσε λόγω σπουδαιότητας στην Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας Αικατερίνη Λύρα.

Η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν δυσλειτουργίες και παραλείψεις των αρμόδιων υπηρεσιών όσον αφορά την πρόληψη και τον περιορισμό των συνεπειών του ακραίου φυσικού φαινομένου που έπληξε την περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι από την κακοκαιρία που έπληξε σφοδρά την περιοχή, έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, με τη σορό της αγνοούμενης φαρμακοποιού να εντοπίζεται σήμερα Πέμπτη (24/9).

Την Κυριακή η Καρδίτσα θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο καθώς περισσότερες από 5.000 κατοικίες και καταστήματα πλημμύρισαν, το μεγαλύτερο μέρος της πόλης παρέμενε χωρίς ηλεκτροδότηση και οι τηλεπικοινωνίες ήταν δύσκολες. Σαν από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα από μονοκατοικίες οι οποίες κατέρρευσαν σαν χαρτί από τη διαβρωτική ορμή των νερών.

Διαβάστηκε 22 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us