Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
Αστυνομικό Δελτίο 21 Οκτωβρίου 2020

Κορονοϊός: Τέσσερα κρούσματα σε εργοστάσιο στον Λαγκαδά

Κορονοϊός: Τέσσερα κρούσματα σε εργοστάσιο στον Λαγκαδά Κορονοϊός: Τέσσερα κρούσματα σε εργοστάσιο στον Λαγκαδά
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

τεστ κορονοϊός sooc

Συναγερμός σήμανε και στον Λαγακδά Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν θετικοί – τουλάχιστον – τέσσερις εργαζόμενοι και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών τους. Πρόκειται για μεγάλη επιχείρηση.

Σύμφωνα με το «Grtimes», ο «συναγερμός» σήμανε από την Τρίτη (20/10), όταν εργαζόμενος που ήταν εμπύρετος, έκανε το τεστ και βρέθηκε θετικός, ενώ μέχρι στιγμής και όπως δήλωσε στο συγκεκριμένο Μέσο, ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, θετικοί είναι – χωρίς συμπτώματα – άλλοι τρεις εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με τον κ. Ταχματζίδη, η συγκεκριμένη εταιρεία έκλεισε προσωρινά για να γίνει απολύμανση, ενώ η διαδικασία της ιχνηλάτησης είναι ακόμη σε εξέλιξη και οι εργαζόμενοι αναμένεται να υποβληθούν όλοι σε τεστ.

Η συγκεκριμένη εταιρεία, εργοστάσιο κατασκευής κτηνιατρικού εξοπλισμού, βρίσκεται έξω από την πόλη του Λαγκαδά και απασχολεί σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον 100 άτομα.

Όπως είπε ο δήμαρχος, είναι τα πρώτα «ομαδικά» κρούσματα στην περιοχή, με τον Λαγκαδά μέχρι στιγμής να έχει ανταποκριθεί με επιτυχία στα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού.

Πηγή: Grtimes.gr

Διαβάστηκε 15 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us