Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
Χανιά 23 Ιανουαρίου 2021

Στο Επιτηρητικό Φυλάκιο της Γαύδου ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκ. Στεφανής (φώτο)

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Στο Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) «ΓΑΥΔΟΥ», το οποίο ενεργοποιήθηκε τον Αύγουστο 2020, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη λήψη της σχετικής απόφασης, με τη συνεργασία των τοπικών αρχών του Δήμου, μετάβει το Σάββατο 23 Ιανουαρίου ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.  

Συνομίλησε με το προσωπικό και μαζί επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο για ανταλλαγή ευχών.

Κατά την επίσκεψή του στη Γαύδο, συναντήθηκε με τη Δήμαρχο κ. Λίλιαν Στεφανάκη, καθώς και με τοπικές αρχές και κατοίκους, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την τρέχουσα κατάσταση του νησιού. Συζητήθηκε το θέμα του εμβολιασμού και καθορίστηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας η διαδικασία, καθώς και η χρονική περίοδος πραγματοποίησης αυτού.

Χθες, Παρασκευή ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε το Ηράκλειο Κρήτης. Μετέβη στο Στρατόπεδο «ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ», όπου παρακολούθησε την Τελετή Αποφοίτησης των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών (ΔΕΑ) 2020 Ε΄ ΕΣΣΟ στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (Σ.Ε.Α.Π.).

Στη συνέχεια, εγκαινίασε τους δύο νέους Ξενώνες της Φρουράς Ηρακλείου. Η επιτυχημένη συνεργασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με δύο ιδιώτες για την ανακαίνιση του κτηρίου και η παροχή υποστήριξης του έργου από την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου, συμβάλουν στην εξυπηρέτηση των αναγκών του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού που θα διαμένουν στους Ξενώνες.

The post Στο Επιτηρητικό Φυλάκιο της Γαύδου ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκ. Στεφανής (φώτο) first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 17 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us