Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
Χανιά 26 Ιανουαρίου 2021

Χανιά: Η ασφυκτική προθεσμία για την επιστρεπτέα 5 “κλείνει” για τους πελάτες τα λογιστικά γραφεία

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Nα έχουν κλειστά τα γραφεία προς του πελάτες τους μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου και να μην εξυπηρετούν άλλες υποθέσεις πέραν των εργατικών, των υποβολών των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ, των αιτήσεων για τέλος των αιτήσεων της Επιστρεπτέας 5, καλεί με ανακοίνωση της τους λογιστές, η διοίκηση του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών και Φοροτεχνικών, Ν. Χανίων.  

Η ανακοίνωση:

Εξαιτίας των ακατανόητων (κατ’ επανάληψη) αποφάσεων του Υπουργείου Οικονομικών ορίστηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων της Επιστρεπτέας 5 μεταξύ 26/1/2021 έως 2/2/2021 δηλαδή ακριβώς στην περίοδο που τα λογιστικά γραφεία, χωρίς ανάσα, προσπαθούν να προλάβουν τις υποβολές των δηλώσεων ΦΠΑ όλων των επιχειρήσεων της Χώρας.

Οι αποφάσεις τους αυτές, αναγκάζουν την Διοίκηση του Συλλόγου να καλέσει τα μέλη του να έχουν κλειστά τα γραφεία προς του πελάτες τους κατά την διάρκεια αυτή (26/1-2/2/2021) και να μην εξυπηρετούν άλλες υποθέσεις πέραν των εργατικών, των υποβολών των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ, των αιτήσεων για τέλος των αιτήσεων της Επιστρεπτέας 5. Μόνο σε εξαιρετικές υποθέσεις εξυπηρετούμε άλλες περιπτώσεις.

Η δε υλοποίηση των μεμονωμένων αυτών εργασιών θα γίνεται τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά και με παράδοση παραλαβή στην πόρτα των γραφείων.

Ως έναρξη επαναλειτουργίας των λογιστικών γραφείων όσο αφορά την εξυπηρέτηση των λοιπόν υπηρεσιών ορίζεται η 3η Φεβρουαρίου 2021

The post Χανιά: Η ασφυκτική προθεσμία για την επιστρεπτέα 5 "κλείνει" για τους πελάτες τα λογιστικά γραφεία first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 20 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us