Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020
Ειδήσεις 21 Οκτωβρίου 2020

Α. Τσίπρας από Κοζάνη: Αδρανής η κυβέρνηση στην αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας (video)

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Α. Τσίπρας από Κοζάνη: Αδρανής η κυβέρνηση στην αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας (video)
 Στους άδειους δρόμους της Κοζάνης, με τους λιγοστούς περαστικούς και τα κλειστά μαγαζιά περπάτησε ο κ. Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος την κατάσταση στην πρώτη περιοχή της χώρας που για δεύτερη φορά βρίσκεται χωρίς οικονομική δραστηριότητα λόγω κορονοϊού.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, καταλόγισε στην κυβέρνηση αδράνεια, έλλειψη συνεννόησης και αντιφάσεις που έχουν οδηγήσει σε πλήρη αποτυχία στη διαχείριση του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

   Εισόδημα έκτακτης ανάγκης, επιδότηση εργασίας, μη επιστρεπτέα ενίσχυση σε επιχειρήσεις, μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, επιδότηση ενοικίου κατά 40%  για τις επιχειρήσεις και κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο για τους αγρότες, περιλαμβάνονται στη δέσμη άμεσων παρεμβάσεων που ζητάει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  για την στήριξη της ήδη χειμαζόμενης οικονομίας της Κοζάνης.
Τις ελλείψεις σε κλίνες ΜΕΘ, αναπνευστήρες, μάσκες, ιατρικά όργανα, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, παρουσίασαν στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι εκπρόσωποι υγειονομικών φορέων, ενώ το θέμα της απολιγνιτοποίησης βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων μαζί με τις οικονομικές επιπτώσεις του κορονοϊού.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

www.ert.gr

Διαβάστηκε 15 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us