Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Lifestyle 13 Οκτωβρίου 2017

Νοmads: Tι έγραψε τελικά στο γράμμα η Εύη Ιωαννίδου στο Γιώργο Μαυρίδη;

Νοmads: Tι έγραψε τελικά στο γράμμα η Εύη Ιωαννίδου στο Γιώργο Μαυρίδη; Νοmads: Tι έγραψε τελικά στο γράμμα η Εύη Ιωαννίδου στο Γιώργο Μαυρίδη; Νοmads: Tι έγραψε τελικά στο γράμμα η Εύη Ιωαννίδου στο Γιώργο Μαυρίδη;
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Το πρώτο πρόσωπο που αποχώρησε από το Nomads ήταν η Εύη Ιωαννίδου, η οποία υπήρξε προτεινόμενη, αγωνίστηκε για την παραμονή

της αφού δεν την “έσωσε” το κοινό που έδειξε την προτίμησή του στο Γιώργο Μαυρίδη, λιποθύμησε στην πρώτη δοκιμασία, κέρδισε στη δεύτερη και έχασε στην τρίτη.

Φεύγοντας λοιπόν από το παιχνίδι, ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου της ζήτησε να κατονομάσει τρεις αρχηγούς στις ομάδες που αγωνίζονται κι εκείνη στην κόκκινη ομάδα έδειξε το Γιώργο Μαυρίδη στον οποίο μάλιστα άφησε ένα γράμμα με προσωπικό περιεχόμενο. Όταν το διάβασε ο Γιώργος δε θέλησε να αποκαλύψει τι έλεγε αλλά αρκέστηκε να πει ότι τον συγκίνησε και του έδωσε δύναμη. Επομένως από πλευράς Μαυρίδη δε μάθαμε ποτέ το περιεχόμενό του.

Όταν όμως η Εύη Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θανάση Πασσά και της Κατερίνας Ζαρίφη οι οποίοι σχολιάζουν τα όσα συμβαίνουν στο Nomads, τη ρώτησαν κι εκείνη είπε τα εξής: ” Θα ομολογήσω: Η αλήθεια είναι ότι έγραψα ένα γράμμα στο Γιώργο, θέλοντας να του δείξω πόσο δυνατός είναι και να πιστέψει στον εαυτό του. Ήθελα να πάρει δύναμη από αυτό γιατί είδα ότι δεν ήταν και πολύ καλά. Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα από το Γρηγόρη ότι έκλαιγε, γιατί για να κλαίει ο Γιώργος σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Και του έδωσα και το αγαπημένο μου φυλαχτό ένα σταυρουδάκι, γιατί δεν τον γνωρίζω μόνο 2-3 εβδομάδες, γνωριζόμαστε από τη Θεσσαλονίκη, είμαστε συμπατριώτες.”

Διαβάστηκε 363 φορές