Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021
Οικονομία 12 Ιουνίου 2021

Ν. Παπαθανάσης: Από την άλλη εβδομάδα οι καταβολές στον κλαδο της εστίασης – Έχουν γίνει 30.000 αιτήσεις

Ν. Παπαθανάσης: Από την άλλη εβδομάδα οι καταβολές στον κλαδο της εστίασης – Έχουν γίνει 30.000 αιτήσεις Ν. Παπαθανάσης: Από την άλλη εβδομάδα οι καταβολές στον κλαδο της εστίασης – Έχουν γίνει 30.000 αιτήσεις Ν. Παπαθανάσης: Από την άλλη εβδομάδα οι καταβολές στον κλαδο της εστίασης – Έχουν γίνει 30.000 αιτήσεις
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

«Τα μέτρα στήριξης της εστίασης τρέχουν. Τρέχει το πρόγραμμα από το οποίο θα πάρουν έως 100.000 ευρώ», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Νίκος Παπαθανάσης.

Αναφερόμενος στα μέτρα στήριξης του κλάδου της εστίασης και την οικονομική στήριξη της πολιτείας ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων δήλωσε: «Έχουν γίνει 30.000 αιτήσεις εκ των οποίων οι 15.000 έχουν εκκαθαριστεί. Εντός του μήνα οι περισσότεροι επιχειρηματίες του κλάδου θα δουν τα χρήματα τους στον λογαριασμό τους».

Μιλώντας στην εκπομπή “Από τις έξι” ο Νίκος Παπαθανάσης μίλησε επίσης για την επιτήρηση των μέτρων.

«Εβδομήντα χιλιάδες έλεγχοι γίνονται καθημερινά για την επιτήρηση των μέτρων. Επιβάλλονται πρόστιμα. Δεν έχει χαλαρώσει κάτι».

Τέλος, όσων αφορά την επανέναρξη των εμποροπανηγύρεων ο κ. Παπαθανάσης είπε ότι θα γίνονται μόνο στις περιφέρειες με εμβολιασμένους άνω του 50%.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 11 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us