Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021
Οικονομία 04 Ιουνίου 2021

Πρώτη φάση Επιχειρησιακού Προγράμματος στη Δυτική Ελλάδα

Πρώτη φάση Επιχειρησιακού Προγράμματος στη Δυτική Ελλάδα Πρώτη φάση Επιχειρησιακού Προγράμματος στη Δυτική Ελλάδα Πρώτη φάση Επιχειρησιακού Προγράμματος στη Δυτική Ελλάδα
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Εγκρίθηκε με απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου η Α΄ Φάση του 4ετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος (2020-2023) με το Στρατηγικό Σχέδιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Μέσα στο Στρατηγικό Σχέδιο αποτυπώνεται το νέο αναπτυξιακό όραμα για : «Δίκαιη, έξυπνη και αποτελεσματική ευρωπαϊκή Περιφέρεια, κόμβος τεχνολογίας, καινοτομίας και δημιουργικότητας, υπόδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής, τόπος ανάδειξης ολυμπισμού, εθελοντισμού και πολιτισμού».

Έγινε παράλληλα η εξειδίκευση του οράματος σε στρατηγικούς στόχους, κατευθυντήριες αρχές, άξονες και μέτρα. Με την κατάρτιση του Στρατηγικού σχεδίου οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και οι υπηρεσίες του οργανισμού της Περιφέρειας έχουν μια τεκμηριωμένη εικόνα των κοινωνικών, οικονομικών και παραγωγικών παραμέτρων που διαμορφώνουν το προφίλ της περιοχής και των επιχειρησιακών προκλήσεων για την ανάπτυξη της τονίζεται από την Περιφερειακή Αρχή.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 50 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us