Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021
Οικονομία 05 Μαρτίου 2021

Σχόλιο του Κυρ. Μητσοτάκη για τα στοιχεία του ΑΕΠ που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ

Σχόλιο του Κυρ. Μητσοτάκη για τα στοιχεία του ΑΕΠ που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ Σχόλιο του Κυρ. Μητσοτάκη για τα στοιχεία του ΑΕΠ που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ Σχόλιο του Κυρ. Μητσοτάκη για τα στοιχεία του ΑΕΠ που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

«Παρά την έντονη εξάρτηση από τον τουρισμό, τα στοιχεία του ΑΕΠ που δημοσιεύθηκαν σήμερα δείχνουν ότι η ελληνική οικονομία ήταν πιο ανθεκτική από ό, τι πολλοί ανέμεναν το 2020», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στα αγγλικά στο Twitter.

«Παράλληλα με τον χειρισμό της κρίσης COVID-19, καταρρίπτουμε τα στερεότυπα» ανέφερε ο πρωθυπουργός. Σημείωσε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καλή θέση για να πετύχει και θα πετύχει.

 

Despite a heavy reliance on tourism, GDP figures published today show that the Greek economy was more resilient than many expected in 2020. Alongside our handling of the COVID-19 crisis, we are shattering stereotypes. #Greece is well-placed for success and will succeed.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) March 5, 2021

To ΑΕΠ υποχώρησε κατά 8,2% στην Ελλάδα το 2020, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). Διαμορφώθηκε στα 168,5 δισ. ευρώ πέρυσι, έναντι 183,6 δισ. ευρώ το 2019.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 29 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us