Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1680
Σχέσεις 12 Ιουνίου 2015

Δεν είναι κακό να είσαι παρθένα...

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Ζεις στην εποχή του σεξ. Όλα γίνονται σε γρήγορους ρυθμούς. Δεν υπάρχει συναίσθημα, δεν υπάρχει σεβασμός ούτε σοβαρότητα απέναντι σε πιο ευαίσθητα θέματα, και γενικότερα όλα πετυχαίνονται εύκολα. Οι παρθένες το 2015 αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση κι οι ελάχιστες που απομένουν το κρύβουν με ντροπή.

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις παρθένες και στις παρθενόπες. Η πρώτη δεν χρειάζεται να υποκρίνεται ότι είναι κάτι. Είναι απλώς παρθένα! Η δεύτερη, απʾ την άλλη, το παίζει σοβαρή και σεμνή ενώ στην πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη απ' ότι δείχνει. Προσέξτε μην πιαστείτε κορόιδα!

Κορίτσια μου, γιατί ντρέπεστε που είστε οι εξαιρέσεις του κανόνα; Σκεφτείτε πως όλες ήμαστε στη θέση σας κάποτε. Δεν είναι ντροπή να είσαι παρθένα. Αντιθέτως! Δείχνει ότι είσαι συνειδητοποιημένη κι αποφασισμένη. Δε θέλεις να κάνεις σεξ με κάποιον μόνο και μόνο για να πεις ότι το έκανες. Δεν είναι μόδα! Ξεκολλήστε λίγο το κεφάλι σας μερικοί κι αφήστε τις να εκφραστούν.

Δε χρειάζεται να φοβάσαι να το πεις. Ίσως, αν είσαι λίγο μεγαλύτερη, κάποιοι να σε κοροϊδέψουν. Θα σου πουν τις γνωστές κι απαίσιες ατάκες: «Έχεις αραχνιάσει» ή «Τι είναι και το κρατάς; Θησαυρός;» ή «Βρες κάποιον να σε βγάλει απ' τη δυστυχία σου».

Μα τι υπέροχες και καθόλου κομπλεξικές φράσεις!

Ναι ρε, είναι θησαυρός. Έτσι το βλέπουν οι σοβαρές κοπέλες που δεν κυνηγούν το εύκολο σεξ. Περιμένουν εκείνον που θέλουν πολύ, το δέκα το καλό, και όχι κάποιον να τις πηδήξει για να συνέλθουν.

Αγόρια μου γλυκά, δεν χρειάζεται να πιέζετε μια κοπέλα να σας κάτσει. Είναι ντροπή! Ειδικά όταν η άλλη δεν είχε ποτέ της επαφή στενού τύπου, μην το σκέφτεστε καν. Όταν είναι έτοιμη να προχωρήσει μαζί σας, να είστε σίγουροι πως θα το κάνει. Αν δεν το κάνει, πάει να πει πως δεν είστε ο κατάλληλος. Η παρθενιά δεν είναι αρρώστια. Δεν κολλάει. Δεν είναι κάτι άξιο κοροϊδίας. Μια κοπέλα που σας εμπιστεύετε και το δηλώνει, σημαίνει πως θέλει να είστε ο πρώτος της. Αν τη χλευάσετε, θα νιώσει άσχημα μʾ αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό της και να κάνει πολύ καιρό ν' ανοιχτεί ξανά.

Το να είσαι ο πρώτος μιας κοπέλας είναι τιμή. Σʾ επέλεξε ανάμεσα σε πολλούς άλλους και αυτό σε κάνει ξεχωριστό. Θέλει να μοιραστεί μαζί σου την πρώτη της εμπειρία. Θέλει να γίνεις ο δάσκαλος της. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο σπουδαίο είναι αυτό, τόσο για ʾκεινη όσο και για σένα, και το μόνο που ζητάς είναι καλό σεξ, πάρε το κουβαδάκι σου και σʾ άλλη παραλία.

Μπορεί να σε φοβίζει η σκέψη πως ίσως κολλήσει μαζί σου σε τέτοιο σημείο, που δε θα μπορείς να το διαχειριστείς. Πίστεψέ με όμως: υπάρχουν κορίτσια που φεύγουν πρώτα και δε ζητάνε τίποτα. Πόσο μάλλον όταν αποδεικνύεσαι ακατάλληλος και τις απογοητεύεις. Σταμάτα λοιπόν να τις κοροϊδεύεις και να τις πιέζεις. Δεν είναι παιχνίδια. Είναι άνθρωποι με συναισθήματα και πληγώνονται.

Δεν είναι κακό να είσαι άβγαλτη κι ας το παρουσιάζουν ως κακό οι «προχωρημένοι». Είναι κάτι γλυκό κι αθώο. Πρέπει όμως κι εσύ να συνειδητοποιήσεις τη σπουδαιότητα της κατάστασης και να μην αφήσεις κανέναν να σε μειώσει. Το να επιλέγεις να μένεις παρθένα είναι μια συνειδητή κι ώριμη απόφαση. Θέλεις να κάνεις σεξ γι' απόλαυση με τον άνθρωπο που θα επιλέξεις εσύ. Σταμάτα να γεμίζεις ενοχές επειδή δεν έκατσες στον τύπο που σου την έπεσε στο κλαμπ ή στο παλικαράκι που γούσταρες χρόνια κι όταν σου την έπεσε, κόμπλαρες. Συμβαίνει. Σε όλες μας συνέβη.

Το πότε θα κάνεις σεξ με κάποιον αφορά μόνο εσένα. Η επιλογή του προσώπου, επίσης, είναι δική σου απόφαση. Αν αντιμετωπίζεις την παρθενιά σου ως πρόβλημα που θες να ξεφορτωθείς, υπάρχει λύση: δώσε την απλόχερα στον πρώτο που θα βρεθεί στο δρόμο σου. Αν όμως θέλεις να έχεις μια εμπειρία που θα τη θυμάσαι για πάντα, τότε αξίζει να περιμένεις λιγάκι. Μη βιαστείς.

Τα καλά θέλουν υπομονή!

Διαβάστηκε 2041 φορές
Τελευταία τροποποίηση στις 20 Ιουνίου 2015