Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020
Σχέσεις 23 Αυγούστου 2018

Γιατί το σεξ σε δημόσιο χώρο έχει τη χάρη του

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Όταν μιλάμε για σεξ, ο «δημόσιος χώρος» είναι πάντα κάτι που δεν είναι πολυσύχναστο ή κεντρικό.

Δεν απευθυνόμαστε σε σύγχρονους σάτυρους και όχι, το άρθρο δεν διαπραγματεύεται το αν είναι ερεθιστικό να κάνεις σεξ στην πλατεία Συντάγματος, Δευτέρα μεσημέρι. Ούτε καν ξημερώματα.

Το σεξ σε δημόσιο χώρο είναι ένα σεξ που γίνεται κάπου που υπάρχει πιθανότητα να σας κάνουν τσακωτούς, αλλά ιδανικά έχετε διασφαλίσει πως αυτό δεν θα γίνει. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι τουαλέτα, αμάξι, παραλία ερημική στο σούρουπο, μέσα στη σκηνή, κάτω από την πετσέτα, στο μπαλκόνι μέσα στη νύχτα την ώρα που οι γείτονες κοιμούνται. Σε παρκάκι αδειανό ή πλαγιά βουνού. Όχι σε «διαφανείς» χώρους, όχι σε ώρες αιχμής.

Η προσβολή της δημοσίας αιδούς και η μεταφορά σας στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα με τα εσώρουχα κατεβασμένα, δεν είναι το ζητούμενο. Ο στόχος είναι η επίτευξη όλων αυτών των συναισθημάτων που «ξυπνά» ο ελεγχόμενος κίνδυνος και η η αίσθηση του απαγορευμένου.

Ποια είναι λοιπόν τα υπέρ του σεξ σε δημόσιο χώρο και γιατί δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αισθάνεσαι περίεργα που η ιδέα σε βρίσκει άκρως διεγερμένη;

>Είπαμε, ο κίνδυνος, ο οποίος οδηγεί στην έκκριση αδρεναλίνης. Το ότι θα σας κάνουν τσακωτούς δεν σας αποτρέπει, σας πωρώνει. Ένστικτα είναι αυτά. Κατά βάθος βέβαια ξέρετε ότι θα προλάβετε να μαζευτείτε και να μην σας πάρει πρέφα κανείς.

> Αυτή η αίσθηση του παράνομου, που είναι γλυκό, ασυνήθιστο, σε βγάζει εκτός της ζώνης ασφαλείας σου. Κι άλλη αδρεναλίνη στο ποτήρι. Είναι απελευθερωτικό να σπας τους κανόνες. Αλλά εντάξει, δεν σκοτώσατε κιόλας, σεξ κάνατε.

> Κι όλο αυτό ανανεώνει. Φαντάσου να είσαι 15 χρόνια με τον άλλο και ξαφνικά να νιώθεις όπως στις αρχές, όχι για τους ίδιους ακριβώς λόγους, αλλά σε κάθε περίπτωση χάρη στο πάθος. Μια νέα εμπειρία, φρέσκια, κάτι που δεν έχετε ξανακάνει ή δεν συμβαίνει συχνά.

> Είναι από τις φαντασιώσεις που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Σε αντίθεση με τα threesomes, το σεξ με γυναίκα και διάφορα BDSM που μπορεί να περνάνε κατά καιρούς από το μυαλό σου, το σεξ σε δημόσιο χώρο μπορεί να πραγματωθεί μέσα στα στενά πλαίσια μιας σχέσης με τον νόμιμο σύντροφό σου.

>Θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά ως μία εμπειρία που είχατε τα δυο σας, διαφορετική, ερωτική, αξέχαστη. Τουτέστιν, ακόμα περισσότερη κι ουσιαστική οικειότητα.

Διαβάστηκε 307 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us


Πιο Δημοφιλη