Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020
Σχέσεις 05 Ιανουαρίου 2016

Όσα μάθαμε για το σεξ το 2015;;

Βαθμολογήστε
(1 Ψήφος)

 

Οι έρευνες που ασχολήθηκαν με το κρεβάτι μας τη χρονιά που πέρασε.

Οι ακαδημαϊκές μελέτες γύρω από το σεξ είναι πάντα ελκυστικές και ενδιαφέρουσες. Το 2015 ήταν μια αρκετά καλή χρονιά στο εν λόγω πεδίο, όχι μόνο για

το ότι η ανθρώπινη ερωτική ζωή μονοπόλησε για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον των ερευνητών, όσο για τα -συχνά παράδοξα- πορίσματα στα οποία κατέληξαν, πολλά από τα οποία έχουμε ήδη καταγράψει στο AskMen. Ακολουθεί ο πιο χρήσιμος απολογισμός για τη χρονιά που μόλις μας άφησε.
Αν κάνεις σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, θα είσαι πιο ευτυχισμένος

Η πιο πρόσφατη έρευνα που απάντησε στην ερώτηση «πόσο σεξ φέρνει την ευτυχία» οδήγησε στο συμπέρασμα πως αρκεί μια φορά την εβδομάδα για να κρατήσεις τα επίπεδα της ευτυχίας σου υψηλά και πως τα ζευγάρια που πιέστηκαν για κάτι παραπάνω, δεν ήταν απαραίτητα πιο χαρούμενα.
Το πορνό σε κάνει καλύτερο στο κρεβάτι

Το UCLA και το Πανεπιστήμιο Concordia συμφώνησαν πως λίγο αισθησιακό θέαμα όχι μόνο μπορεί να σε κρατήσει σε εγρήγορση περισσότερο στο σεξ, αλλά συμβάλλει και στο να εκτιμήσεις την παρτενέρ σου (αυτό δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς πώς γίνεται). Όλα αυτά αρκεί να μην το παρακάνεις. Γιατί το πολύ πορνό, φέρει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα.
Ο ύπνος κάνει καλό στη λίμπιντό της

Αν έχει αϋπνίες ή γενικώς δεν είναι πολύ του νάνι, είναι πολύ πιθανόν να έχει μειωμένη διάθεση για σεξ, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, κατά το οποίο όταν μια γυναίκα πηγαίνει στο κρεβάτι μια λογική ώρα και κλείνει το 8ωράκι της ξαπλωτή, μόλις ο ήλιος φέξει και για 24 ώρες έχει περισσότερη διάθεση για ερωτικά παιχνίδια. Μήπως επειδή θα είναι ξεκούραστη;
Η σωματική άκηση αυξάνει τις επιδόσεις σου

Δεν είναι (μόνο) το ότι οι γυναίκες ελκύονται από τους άνδρες που γυμνάζονται, αλλά κυρίως το ότι σύμφωνα με μελέτη του νοσοκομείου Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες, οι άνδρες που αθλούνται τακτικά έχουν καλύτερη στύση και σεξουαλική λειτουργία, κυρίως λόγω των ορμονών που παράγονται κατά την άσκηση.
Το συχνό σεξ συνδέεται με το χρήμα

Έρευνα του Πανεπιστημίου Anglia Ruskin στο Cambridge διαπίστωσε πως εκείνοι που κάνουν σεξ 2-3 φορές την εβδομάδα βγάζουν 4,5% χρήματα παραπάνω από εκείνους που δεν το συνηθίζουν, γιατί έχουν περισσότερη ενέργεια και καλή διάθεση ν' αφοσιωθούν στη δουλειά. Δες το σαν ένα μπόνους...
Η μακροχρόνια σχέση επηρεάζει το σπέρμα σου

Οι άντρες που βρίσκονται για πολύ καιρό σε σχέση (και γάμο), έχουν χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης από όσους είναι single. Πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγαν τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια του Sunderland και του Worcester κατέληξε στο ότι οι άντρες που βρίσκονταν σε σχέση για περισσότερους από δώδεκα μήνες είχαν πολύ χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης από τους αδέσμευτους. Ωστόσο η έρευνα αυτή μας αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα, με πιο σημαντική ποιο το αίτιο πίσω από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Μια εικασία, για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι ότι οι άντρες με χαμηλότερη τεστοστερόνη προτιμούν κάτι πιο σταθερό στις σχέσεις τους, ενώ όσοι εκκρίνουν περισσότερη αντρική ορμόνη αναζητούν όλο και περισσότερες συντρόφους.

Διαβάστηκε 1779 φορές
Τελευταία τροποποίηση στις 26 Ιανουαρίου 2016

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us