Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1680
Σχέσεις 13 Ιουνίου 2015

Σεξ, ρομπότ και... εικονική πραγματικότητα!!!

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Ποιος είπε ότι όσοι άνδρες είναι μόνοι τους, είτε από επιλογή, είτε επειδή δεν έχουν βρει ακόμα το κατάλληλο ταίρι δεν έχουν ψυχή; Για τους άνδρες αυτούς οι φουσκωτές κούκλες είναι κάτι παραπάνω από ένα σεξουαλικό παιχνίδι καθώς παρέχει συντροφιά και χαρά.

Η εταιρεία Real Doll θεωρείται μια άκρως επιτυχημένη επιχείρηση στο χώρο αυτό η οποία έχει πουλήσει πάνω από 5.000 κούκλες του σεξ, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται από 5.000-10.000 δολάρια.

Τώρα όμως αποφάσισε να πάει ένα βήμα παρακάτω χρησιμοποιώντας το στοιχείο της εικονικής πραγματικότητας στα προιόντα της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία δουλεύει πάνω σε ένα σχέδιο που ονομάζεται Realbotix το οποίο θα μετατρέπει τις φουσκωτές κούκλες σε.. ρομπότ.

Για να συμβεί αυτό, ο Matt McMullen, δημιουργός του RealDoll, έχει προσλάβει μια μικρή ομάδα μηχανικών της Hanson Robotics, ένα εργαστήριο που «παράγει ανθρωποειδή ρομπότ».

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Times ο McMullen αρχικά εστιάζεται στην δημιουργίας τεχνικής νοημοσύνης και μιας ρομποτικής κεφαλής που να μπορεί να ανοιγοκλείνει τα μάτια και το στόμα. Στη συνέχεια θα ενσωματωθούν και άλλου είδους μηχανισμοί.

Σε άλλους τεχνολογικούς τομείς λοιπόν, η επιστήμη μπορεί να έχει αποτύχει, αλλά στον ερωτικό τομέα η εικονική πραγματικότητα ετοιμάζεται να κάνει... θαύματα!

Διαβάστηκε 2288 φορές
Τελευταία τροποποίηση στις 20 Ιουνίου 2015