Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62
Τελευταία Νέα 03 Ιουλίου 2013

Φοίβος Δεληβοριάς

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

foivos delivoriΑπό το Φεστιβάλ των Αναιρέσεων που πραγματοποιήθηκε στη Γεωπονική Σχολή της Αθήνας ξεκίνησε η καλοκαιρινή περιοδεία του Φοίβου Δεληβοριά και των συνεργατών του, με την προοπτική το «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΦΕΡ»- όπως είναι ο τίτλος των καλοκαιρινών του συναυλιών-να παρουσιαστεί σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Η μεγάλη επιτυχία της μουσικής παράστασης του Φοίβου Δεληβοριά «ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ» το χειμώνα προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στον μπριζωμένο τραγουδοποιό και στους τέσσερεις θερμόαιμους συνεργάτες του: η ακατανίκητη διάθεσή τους να παραμείνουν αναμμένοι δεν πέρασε απαρατήρητη από τις αρχές! Έτσι, όχι μόνο θα είναι οι πρώτοι Έλληνες πολίτες που θα συνεχίσουν να πληρώνουν φόρο θέρμανσης και το καλοκαίρι, αλλά θα τους είναι και αυστηρά απαγορευμένο να κάτσουν σπίτι τους.

Θα πάρουν λοιπόν μαζί τους τα πιο αγαπημένα τραγούδια που βρήκε ο Δεληβοριάς στο δρόμο του απ' το '89 έως σήμερα, αλλά κι ένα κουβάρι απο εμμονές, στιχάκια, πρόζες, διασκευές και αυτοσχεδιασμούς και θα κατοχυρώσουν τη νέα τους ευρεσιτεχνία σε όλη την μουσική επικράτεια.

29.08.2013 Τεχνόπολις

Διαβάστηκε 2267 φορές