Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τέχνες 02 Οκτωβρίου 2020

«Cyr» και «In Ashes»: Νέο άλμπουμ και σειρά κινουμένων σχεδίων από τους Smashing Pumpkins

«Cyr» και «In Ashes»: Νέο άλμπουμ και σειρά κινουμένων σχεδίων από τους Smashing Pumpkins «Cyr» και «In Ashes»: Νέο άλμπουμ και σειρά κινουμένων σχεδίων από τους Smashing Pumpkins «Cyr» και «In Ashes»: Νέο άλμπουμ και σειρά κινουμένων σχεδίων από τους Smashing Pumpkins
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

«Cyr» και «In Ashes»: Νέο άλμπουμ και σειρά κινουμένων σχεδίων από τους Smashing Pumpkins

Τον Νοέμβριο  αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ των Smashing Pumpkins με τίτλο «Cyr». Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του, το αμερικανικό συγκρότημα της Ροκ μουσικής κυκλοφόρησε ήδη δύο μουσικά βίντεο από τη σειρά κινουμένων σχεδίων «In Ashes», τα κείμενα της οποίας έχει γράψει ο επικεφαλής του γκρουπ, Billy Corgan.

Τα δύο μουσικά βίντεο, που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, αποτελούν τα αντίστοιχα πρώτα «κεφάλαια» της σειράς που αποτελείται συνολικά από 5 μέρη. Το πρώτο επεισόδιο ης σειράς «In Ashes», με τίτλο «As the Crow Flies» είναι το επίσημο βίντεοκλιπ για το τραγούδι «The Colour of Love» και διαδραματίζεται σε ένα  δυστοπικό μέλλον, στον οποίο ένα μπλακάουτ φέρνει αντιμέτωπο με προβλήματα ένα νεαρό ζευγάρι ταξιδιωτών.

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς έχει τον τίτλο «Inspirations, Aspirations» και αποτελεί το επίσημο βίντεοκλιπ του τραγουδιού  «Confessions of a Dopamine Addict», από το επερχόμενο άλμπουμ των Smashing Pumpkins. Και σε αυτό το βίντεο, οι περιπέτειες των ταξιδιωτών της σειράς συνεχίζονται.

Οι Smashing Pumpkins δημιουργήθηκαν στο Σικάγο το 1988 και είναι περισσότερο γνωστοί για τις επιτυχίες τους στα μέσα τις δεκαετίας του ’90, με τραγούδια όπως τα «Today», «Bullet With Butterfly Wings», «1979», «Disarm» κ.α.

Το «Cyr», 11ο κατά σειρά άλμπουμ του συγκροτήματος, θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου από την εταιρία Sumerian Records.

«Το In Ashes θίγει πολλά ζητήματα που αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα. Αυτό συμβαίνει αν ζούμε σε δυστοπία, ή παράδεισο, ή και στα δύο», ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας για τη μίνι σειρά κινουμένων σχεδίων ο Billy Corgan.

Δείτε τα μουσικά βίντεο της σειράς στο κανάλι του συγκροτήματος, στο YouTube.


Πηγές: cbr.com/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία:  Smashing Pumpkins: «In Ashes»/YouTube

www.ert.gr

Διαβάστηκε 43 φορές