Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
Τέχνες 25 Σεπτεμβρίου 2020

Γ. Σκάλκος και Κ. Λασκαράτος για τη νέα εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο»: Έχουμε υποχρέωση μόνο απέναντι στο κοινό

Γ. Σκάλκος και Κ. Λασκαράτος για τη νέα εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο»: Έχουμε υποχρέωση μόνο απέναντι στο κοινό Γ. Σκάλκος και Κ. Λασκαράτος για τη νέα εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο»: Έχουμε υποχρέωση μόνο απέναντι στο κοινό Γ. Σκάλκος και Κ. Λασκαράτος για τη νέα εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο»: Έχουμε υποχρέωση μόνο απέναντι στο κοινό
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Γ. Σκάλκος και Κ. Λασκαράτος για τη νέα εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο»: Έχουμε υποχρέωση μόνο απέναντι στο κοινό

Για την νέα ενημερωτική εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» που κάνει αύριο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου πρεμιέρα, μίλησαν στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και στην Νάντια Κοντογεώργη, οι δύο παρουσιαστές Γιάννης Σκάλος και Κώστας Λασκαράτος. Και όπως φάνηκε οι δύο εμπειρότατοι δημοσιογράφοι έχουν όρεξη και κέφι παρά το ξύπνημα από τα αξημέρωτα αφού η εκπομπή θα ξεκινά στις 5.30 το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής.

Οι ίδιοι πάντως δεν αποκάλυψαν τα σχέδια τους ούτε το θεματολόγιο της εκπομπής. Δίνοντας ωστόσο μια γεύση για το τι πρόκειται να δουν και να ακούσουν οι τηλεθεατές μίλησαν για γρήγορη ενημέρωση που στόχο θα έχει να πληροφορεί τους πολίτες έγκυρα και έγκαιρα για όλες τις πτυχές της επικαιρότητας. Και οι δύο συμφώνησαν άλλωστε, ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις από τη δημόσια τηλεόραση, επειδή την εμπιστεύεται και για αυτό ακριβώς το λόγο οι δύο δημοσιογράφοι έχουν υποχρέωση μόνο απέναντι στο κοινό.

www.ert.gr

Διαβάστηκε 15 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us