Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
Τέχνες 26 Σεπτεμβρίου 2020

Νάουσα: Διαγωνισμός φωτογραφίας για τον τρύγο και την παραγωγή κρασιού

Νάουσα: Διαγωνισμός φωτογραφίας για τον τρύγο και την παραγωγή κρασιού Νάουσα: Διαγωνισμός φωτογραφίας για τον τρύγο και την παραγωγή κρασιού Νάουσα: Διαγωνισμός φωτογραφίας για τον τρύγο και την παραγωγή κρασιού
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Νάουσα: Διαγωνισμός φωτογραφίας για τον τρύγο και την παραγωγή κρασιού

Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: «Ο τρύγος έχει αρχίσειΝάουσα 2020» διοργανώνει ο Δήμος Νάουσας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Cult-CreATE, στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος με φωτογραφίες ή ντοκουμέντα για τον τρύγο, την απόσταξη, τα καζάνια και την παραγωγή κρασιού στη Νάουσα και τις γύρω περιοχές, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες φωτογράφοι. Οι θεματικές ενότητες είναι εμπνευσμένες από τον τρύγο στους αγρούς, τα βαρέλια, τις συνθέσεις με σταφύλια, τσαμπιά, καπέλα και ενδυμασία, την γαστρονομία, καθώς και τα γλέντια που στήνονται γύρω από ένα τραπέζι με κρασί και φαγητό.

Η προθεσμία για την υποβολή των προτάσεων είναι έως τις 15/10/2020.

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού θα αποδοθούν τρία μεγάλα βραβεία, τα οποία θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα, ενώ οι 10 καλύτερες συμμετοχές θα απολαύσουν εκλεκτά κρασιά και τοπικά προϊόντα της Νάουσας.

 

 

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

 

 

 

www.ert.gr

Διαβάστηκε 27 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us