Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
Τέχνες 02 Οκτωβρίου 2020

Οι Fortissimo Quartet σε soundtracks μέσω live streaming

Οι Fortissimo Quartet σε soundtracks μέσω live streaming Οι Fortissimo Quartet σε soundtracks μέσω live streaming Οι Fortissimo Quartet σε soundtracks μέσω live streaming
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Οι Fortissimo Quartet σε soundtracks μέσω live streaming

Tο πρώτο γυναικείο ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων στην Ελλάδα, οι «Fortissimo»παρουσιάζουν αγαπημένα κλασικά κομμάτια, διασκευασμένα με ηλεκτρονικούς ήχους, soundtracks από ταινίες, γνωστά tangodance και rock κομμάτια, καθώς και έργα από τη δική τους δισκογραφία.

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, στις 21.00 μ.μ, οι «Fortissimo» θα μας μυήσουν στις μουσικές τους μέσω live streaming, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπό τον τίτλο «Οι Fortissimo Quartet σε soundtracks«!

  To διαδικτυακό live θα γίνει μέσω της fb page του Κέντρου Πολιτισμού της Π.Κ.Μ.

Η Μαρία Εκλεκτού και η Μαρία Μητριζάκη στο βιολί, η Κέλλυ Βασιλειάδου στη βιόλα και η Σύλβια Σουπίλα στο βιολοντσέλο, δημιούργησαν το πρώτο γυναικείο ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων στην Ελλάδα.

Η χαρισματική σκηνική τους παρουσία, καθώς και η μοναδική τους ικανότητα να συνδυάζουν ετερόκλητα μουσικά ακούσματα – κλασική, pop, rock, dance, Middle Eastern – με ηλεκτρονικούς ήχους, διαμορφώνει επί σκηνής ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα που διαχέεται σε όλα τα ηλικιακά προφίλ.

ΠΗΓΗ:  ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

www.ert.gr

Διαβάστηκε 29 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us