Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
Ειδήσεις 15 Φεβρουαρίου 2023

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ηλιόλουστη Πέμπτη με νοτιάδες (video)

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

pexels-brett-sayles-912364 (1)

Ηλιόλουστο φαίνεται πως θα είναι το σκηνικό του καιρού την Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με κάποιες τοπικές συννεφιές, κυρίως στο βόρειο κομμάτι του Αιγαίου, στην Θράκη, στην Εύβοια, στις Σποράδες και στο Καστελόριζο, οι οποίες μετά το μεσημέρι, θα βελτιωθούν.

Τις βραδινές ώρες θα επικρατήσει ξαστεριά, με συννεφιά στην δυτική και βόρεια Ελλάδα. Οι εντάσεις των ανέμων πέφτουν και δεν θα ξεπεράσουν τα 3-4 μποφόρ. Στα νότια ωστόσο, ο άνεμος είναι πιθανό να φτάσει τα 5-6 μποφόρ. Οι θερμοκρασίες θα συνεχίσουν να είναι χαμηλές, κυρίως στο ορεινό κομμάτι, αλλά και σε περιοχές στα κεντρικά και βόρεια, όπου είναι πιθανό θα δημιουργηθεί παγετός και πάχνη.

Στην Αττική τα σύννεφα θα είναι λίγα από το πρωί της Πέμπτης, με τον ήλιο να κάνει την εμφάνισή του της μεσημβρινές ώρες. Στο μεγαλύτερο λοιπόν διάστημα της ημέρας, θα επικρατήσει λιακάδα και το βράδυ ξαστεριά. Οι άνεμοι θα κυμανθούν στα 2-4 μποφόρ, ενώ – ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες – η θερμοκρασία θα είναι χαμηλή και θα κυμανθεί από 3-13 βαθμούς.

Στην Κεντρική Μακεδονία τις τελευταίες ημέρες έχουμε μόνο ήλιο, κάτι που θα συνεχιστεί και την Πέμπτη. Από το πρωί στην Θεσσαλονίκη θα έχει ήλιο, ωστόσο στο νοτιοανατολικό κομμάτι της Χαλκιδικής τις πρωινές ώρες, θα συννεφιάσει με μικρή την πιθανότητα βροχής. Μετά το μεσημέρι όμως, ο καιρός θα βελτιωθεί και στην Χαλκιδική. Αργά την νύχτα είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα στραφούν σε πιο νότιους, περίπου 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία το πρωί θα κυμανθεί στους 2 – 12 βαθμούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 529 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us