Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020
Τοπικά 04 Απριλίου 2020

«Έφυγε» από τη ζωή ο Νικήτας Χαιρέτης

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Πέθανε ο Νικήτας Χαιρέτης σκορπώντας θλίψη στα Ανώγεια. O εκλιπών υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση και σύμφωνα με τους κατοίκους των Ανωγείων αγωνίστηκε για το καλό του τόπου.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης στο anogi.gr «Ο Νικήτας Χαιρέτης υπηρέτησε τον τόπο του από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου επί σειρά ετών αλλά και μέσα από πολλές κοινωνικές δράσεις.

Ήταν από τους ανωγειανούς παλιάς κοπής, που είχαν γεννηθεί και γαλουχηθεί σε αξίες σε χρόνια δύσκολα. Ο Νικήτας Χαιρέτης προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο χωριό μας. Τίμησε τόσο την οικογένεια των Χαιρέτηδων, όσο και την Ανωγειανή του καταγωγή.

Το αίσθημα αγάπης και προσφοράς που τον διακατείχε αποτελεί παράδειγμα μίμησης για μας τους νεότερους. Η ανωγειανή κοινωνία θα τον αποχαιρετήσει νοερά, σεβόμενη και τις παραινέσεις των παιδιών του. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.»

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρει:

«Βαθιά θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε σε όλους εμάς, αλλά ιδιαίτερα στην κοινωνία των Ανωγείων, η είδηση της απώλειας ενός ξεχωριστού ανθρώπου, του Νικήτα Χαιρέτη.Ο Νικήτας Χαιρέτης, ένας γνήσιος Ανωγειανός, υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος με ήθος, ανιδιοτέλεια και πίστη την τοπική αυτοδιοίκηση, μαχόμενος πάντοτε για το καλό του τόπου του και των συγχωριανών του.

Χαρακτηριστική είναι η προσφορά και η συνεισφορά του στις διαμάχες μεταξύ οικογενειών, όπου με τον συνετό του λόγο, κατάφερνε να βρίσκει λύσεις για όλους.

Αγάπη, Μπάμπη και Γιάγκο τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε εσάς και σε όλη την οικογένειά σας».

Διαβάστηκε 41 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us