Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τοπικά 21 Οκτωβρίου 2020

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Fireball: Visitors from Darker Worlds»

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Fireball: Visitors from Darker Worlds»
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Fireball: Visitors from Darker Worlds»

Το νέο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Βέρνερ Χέρτζογκ «Fireball: Visitors from Darker Worlds» κυκλοφόρησε, 3 εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της ταινίας στις 13 Νοεμβρίου.

Στο ντοκιμαντέρ διερευνάται η βαθιά επίδραση που έχουν τα ουράνια σώματα, οι διάττοντες αστέρες και οι μετεωρίτες στην ανθρώπινη φαντασία. «Κάθε μία από αυτές τις πέτρες από σκοτεινότερους κόσμους έχει τη δική της ιστορία και οι μεγαλύτερες έχουν αλλάξει ολόκληρα τοπία» αφηγείται ο Βέρνερ Χέρτζογκ στο τρέιλερ. «Δεν γνωρίζουμε τι έρχεται στο μέλλον για εμάς, αλλά αμέτρητοι αριθμοί αυτών των ταξιδευτών από μακριά είναι ακόμη καθ’ οδόν».

Ο Γερμανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός Βέρνερ Χέρτζογκ συνεργάζεται, για τρίτη φορά, με τον Βρετανό ηφαιστειολόγο, Κλάιβ Οπενχάιμερ, ο οποίος σε πρόσφατη συζήτηση στο Deadline series δήλωσε ότι η ιδέα του ντοκιμαντέρ γεννήθηκε όταν επισκέφθηκε ένα εργαστήριο στη Νότια Κορέα, στο οποίο εκτίθενται μετεωρίτες.

«Μου ήρθε στο μυαλό ο Μαύρος Λίθος που είναι τοποθετημένος στο Ιερό Τέμενoς και το σκέφτηκα ως ένα θέμα που θα ακολουθούσε κατά κάποιο τρόπο, ένα θέμα γεωεπιστήμης που συνδυάζει πολιτιστικά στοιχεία και τη φύση και τις επιστήμες αυτών των φαινομένων» και συμπλήρωσε «είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του σεβασμού που οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και με την πάροδο του χρόνου παρατηρούν τα ουράνια φαινόμενα: κομήτες και μετεωρίτες».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Διαβάστηκε 52 φορές