Την ένταξη ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου στο κόκκινο επίπεδο συναγερμού, ανακοίνωσε κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πανδημία, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.
O κ. Χαρδαλιάς τόνισε οτι πέρα από την αύξηση των ενεργών κρουσμάτων στην Π.Ε Ηρακλείου υπάρχουν και μεταλλαγμένα στελέχη.
Aναλυτικά υα μέτρα που θα ισχύουν από αύριο ως την Δευτέρα 8 Μαρτίου για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου:
α) Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί,
β) τηλεκπαίδευση για τα λύκεια,
γ) πραγματοποίηση λειτουργιών σε χώρους λατρείας με ανώτατο όριο τα 9 άτομα,
δ) λειτουργία λιανεμπορίου με τη μέθοδο click away και λειτουργία καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστημάτων προσωπικής περιποίησης με προκαθορισμένο ραντεβού (click in shop) και με 1 άτομο ανά 25 τ.μ.
ε) κλειστά τα καταστήματα τις Κυριακές
The post Χαρδαλιάς- Κορωνοϊός : Στο «κόκκινο» όλη η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου first appeared on Kriti24.gr.