×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1680
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τουρισμός 09 Ιουνίου 2015

Εφαρμογές για ακόμα πιο όμορφα ταξίδια.!!

Βαθμολογήστε
(2 ψήφοι)

Η τεχνολογία σάς συνοδεύει στα ταξίδια σας

Τα ταξίδια είναι μια συναρπαστική εμπειρία, όμως αν δε συνοδεύονται από την απαραίτητη... τεχνολογία μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα στρεσογόνα για τους σύγχρονους ταξιδιώτες.

Από εφαρμογές που σας βοηθούν στη διαδικασία έκδοσης βίζας, μέχρι εφαρμογές για το τι πρέπει να βάλετε στη βαλίτσα σας, δείτε παρακάτω μερικές «τεχνολογικές αποσκευές», που μπορούν να σας συνοδεύουν στα ταξίδια σας.

1. VisaPort

travelapps1

Μια δωρεάν εφαρμογή για να μπορείτε να διαχειριστείτε οποιαδήποτε αίτηση για χορήγηση βίζας, εφόσον η πρεσβεία στην οποία κάνετε την αίτηση συμμετέχει στο πρόγραμμα.

2. Flight+

travelapps2

Εντοπίστε τα δρομολόγια που εκτελούνται σε όλον τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο κι ενημερωθείτε για αλλαγές σε πύλες, καθυστερήσεις αφίξεων και αναχωρήσεων, καθώς επίσης και για μετεωρολογικές προβλέψεις μέσα από δεδομένα από πάνω από 16.000 διαφορετικά αεροδρόμια.

3. Google Translate

travelapps3

Η offline υπηρεσία λεξικού θα σας σώσει τις στιγμές που δε θα βρίσκετε WiFi και θα ψάχνετε απεγνωσμένα να βρείτε οδηγίες για το ξενοδοχείο σας. Η υπηρεσία διαθέτει επίσης και μια λειτουργία «Word Lens», η οποία επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν μια φωτογραφία ενός κειμένου και να βλέπουν μια μετάφραση στα αγγλικά στην οθόνη τους αμέσως.

4. Citymapper

travelapps4

Ετοιμάζεστε για Λονδίνο, Νέα Υόρκη ή Σιγκαπούρη; Με τη δωρεάν εφαρμογή Citymapper θα έχετε πάντα μαζί σας τον απόλυτο οδηγό για να μετακινήστε σε μια άγνωστη πόλη. Κάθε μέρα προστίθενται καινούριες πόλεις, ενώ ήδη περιλαμβάνονται οι πιο δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο.

5. PackPoint

 travelapps5

Η έξυπνη αυτή εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι ακριβώς χρειάζεστε για το ταξίδι σας, ανάλογα με τη διάρκεια, τον καιρό που θα έχει στον προορισμό σας και τις δραστηριότητες που σχεδιάζετε να κάνετε.

6. Postagram

 travelapps6

Στείλτε μια προσωποποιημένη καρτ ποστάλ απ' οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεστε. Επιλέξτε αυτή που σας αρέσει από το λογαριασμό σας στο Instagram, το Facebook ή το Dropbox και γράψτε το μήνυμα σας. Εκτυπώστε τη σε ειδικό χαρτί και είναι έτοιμη για αποστολή σε ΗΠΑ, Ευρώπη ή Καναδά μέσα σε δύο με πέντε εργάσιμες ημέρες.

Διαβάστηκε 1739 φορές
Τελευταία τροποποίηση στις 10 Ιουνίου 2015