Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ζώδια - Αστρα 30 Ιανουαρίου 2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 01/02 –07/02/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 01/02 –07/02/2016
Βαθμολογήστε
(1 Ψήφος)

Μαζί με την νέα εβδομάδα ξεκινά και ο Φεβρουάριος, όμως με μια δύσκολη όψη το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, αλλά στην συνέχεια το σκηνικό

αλλάζει γίνεται περισσότερο υποστηρικτικό. Από την Τετάρτη, θα έχουμε δύο θαυμάσιες και ευνοϊκές όψεις, τα εξάγωνα του Ήλιου με τον Κρόνο, αλλά και του Άρη με τον Πλούτωνα. Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να προβάλουμε τις δεξιότητές μας και να επιλύσουμε πολλές εκκρεμότητες γραφειοκρατικές ή νομικές. Προς το τέλος της εβδομάδας οι όψεις της Αφροδίτης θα επηρεάσουν τις αισθηματικές μας σχέσεις.

Δευτέρα 1-2-2016

Τετράγωνο Ερμή Ουρανού μια όψη που μας κάνει βιαστικούς και ανυπόμονους Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού δηλαδή, οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και στην οδήγηση, όπως και με αιχμηρά αντικείμενα. Ελέγξτε την συμπεριφορά σας και τα νεύρα σας.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη, μας δίνει την δυνατότητα να προωθήσουμε τα σχέδιά μας.

Τρίτη 2-2-2016

Η Σελήνη εισέρχεται τον Τοξότη, ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, αλλά και οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι. Θα μπορείτε να επεκτείνεται τις γνώσεις σας, να ταξιδέψετε ή να κάνετε νέες γνωριμίες, φιλίες και σχέσεις.

Τετάρτη 3-2-2016

Έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και ευνοούνται κυρίως οι Δίδυμοι, οι Σκορπιοί,, οι Τοξότες, και οι Υδροχόοι, του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα αναδείξετε την προσωπικότητά σας και θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας τομέα.

Το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, μας κάνει περισσότερο προσεκτικούς και εκφράζουμε με σαφήνεια τις απόψεις μας. Ευνοούνται περισσότερο, οι Καρκίνοι οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας και να κάνετε νέες συμφωνίες. Ακόμη οι σχέσεις σας με τους άλλους θα ισορροπήσουν και θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών προσώπων.
Πέμπτη 4-2-2016

Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, περισσότερο ευνοημένοι θα είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, αλλά και κατά οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς. Θα είναι μια καλή στιγμή για να προωθήσετε την καριέρα σας και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Θα είστε κοινωνικοί και θα έχετε ευκαιρίες για νέες φιλίες.

Παρασκευή 5-2-2016

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, μας κάνει γενναιόδωρους και πολύ κοινωνικούς. Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε με σημαντικά πρόσωπα που θα μας βοηθήσουν στην προώθηση των σχεδίων μας.

Σάββατο 6-2-2016

Η Σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, δημιουργεί εσωτερική ένταση, αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού δηλαδή, οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας και να μην βιάζεστε ώστε να ωφεληθείτε οικονομικά και σε θέματα καριέρας. Προσέξτε επίσης την κτητικότητα που θα βγάζετε προς τον σύντροφό σας.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο και ευνοούνται περισσότερο οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, αλλά και οι Κριοί και οι Τοξότες. Θα έχετε νέες και καινοτόμες ιδέες, θα λειτουργείτε με ομαδικό πνεύμα και θα είστε πολύ κοινωνικοί.

Κυριακή 7-2-2016

Θα έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, που μας κάνει απαιτητικούς και ανασφαλείς και επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού δηλαδή, οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Προσέξτε την συμπεριφορά σας προς τον σύντροφό σας και κυρίως την ζήλια και την υπερβολική κτητικότητα.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, μας δίνει μια αίσθηση σιγουριάς και είμαστε τρυφεροί και ερωτικοί. Ευνοούνται περισσότερο επίσης τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού δηλαδή, οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Τώρα μπορείτε να ισορροπήσετε με την βοήθεια αυτής της όψης την συμπεριφορά σας και να υπάρχει αρμονία με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Διαβάστηκε 1526 φορές