Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρωμαίος και Ιουλιέττα μαζί και ζωντανοί επιτέλους

Δ.Τ.

Ρωμαίος και Ιουλιέττα μαζί και ζωντανοί επιτέλους
Τίτλος:
Ρωμαίος και Ιουλιέττα μαζί και ζωντανοί επιτέλους
Πότε:
Κυρ, 3. Σεπτέμβριος 2017 - Δευ, 4. Σεπτέμβριος 2017
Κατηγορία:
Θέατρο
Hits:
1320
Created by:
@Coupaki

Περιγραφή

03 09
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
21.00

Ρωμαίος + Ιουλιέττα
Μαζί και ζωντανοί επιτέλους

Ένας μαθητής της β’ γυμνασίου πείθει τους συμμαθητές του να ανεβάσουν το έργο “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” προκειμένου να φέρουν κοντά δύο ντροπαλούς συμμαθητές τους που αγαπιούνται, αλλά δεν τολμούν να το εκφράσουν. Η διαδικασία του ανεβάσματος της παράστασης θα είναι γεμάτη αναποδιές, λάθη, ζήλιες, ευτράπελα, αμφιβολίες, αλλά το αποτέλεσμα θα τους αποζημιώσει όλους.
Ο έρωτας στην πιο όμορφη στιγμή του, η φιλία στην καλύτερή της εποχή, με φόντο το σχολείο που ενισχύει τη δημιουργική έκφραση μέσω του θεάτρου και της ομαδικής δουλειάς των παιδιών. Πρόκειται για μια διασκευή του βιβλίου του Αμερικανού συγγραφέα Έιβι (Avi), που γράφτηκε πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες, αλλά παραμένει επίκαιρο. Ο Έιβι προσαρμόζει την αιώνια ιστορία αγάπης του Σαίξπηρ σε μια δική του εκδοχή που ξεχειλίζει από αισιοδοξία για την αξία της φιλίας και τη δύναμη της αγάπης και απευθύνεται σε παιδιά και μεγάλους με ειλικρίνεια και κέφι. Θεατρική διασκευή - Σκηνοθετική επιμέλεια:
Άννα Κοντολέων
Παίζουν με αλφαβητική σειρά : Γεωργιακάκη Τζένη, Κακατσάκης Νεκτάριος, Κληματσάκη Μαρία, Λάμπρου Κώστας, Μελάκη Πωλίνα, Μελάς Αλέξανδρος, Μουντάκη Αλκμήνη, Μουντάκη Ελένη, Μπομπολάκη Ελένη, Μπυράκη Βιβή, Ξανθουδάκη Νατάσσα, Πάγγειου Βάσω, Σηφοδασκαλάκη ‘Ελια, Σπανουδάκης Νίκος, Τατσοπούλου Μάγδα

Συνδιοργάνωση : Δήμος Χανίων - ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

Διοργάνωση : 10ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων
Είσοδος : Ελεύθερη είσοδος
Κουτί ενίσχυσης για : ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us