Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
Αστυνομικό Δελτίο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Κορονοϊός: Συναγερμός σε σχολείο της Πάτρας – Θετικός μαθητής της πρώτης δημοτικού

Κορονοϊός: Συναγερμός σε σχολείο της Πάτρας – Θετικός μαθητής της πρώτης δημοτικού Κορονοϊός: Συναγερμός σε σχολείο της Πάτρας – Θετικός μαθητής της πρώτης δημοτικού
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Ένας μαθητής της πρώτης Δημοτικού στην Πάτρα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής (25/9).

Σύμφωνα με το dete αργά το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστό, με mail, στους γονείς μαθητή της πρώτης Δημοτικού σε σχολείο στην Πάτρα, στην βόρεια περιοχή της, ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Μαλιστα, όπως όλα δείχνουν, υπάρχουν θετικά κρούσματα και στο περιβάλλον του παιδιού και αυτός ήταν ο λόγος που οδήγησε τους γονείς του, να προχωρήσουν σε τεστ στο μαθητή.

Στη συνέχεια με mail, η διεύθυνση του σχολικού συγκροτήματος στην Πάτρα, ενημέρωσε το σύνολο των γονέων των παιδιών, που φοιτούν μαζί του και τους ενημέρωσαν πως από την Δευτέρα και για χρονική περίοδο δύο εβδομάδων το τμήμα του μικρού μαθητή αναστέλλει την λειτουργία του.

Η ανησυχία είναι έκδηλη στους υπόλοιπους γονείς, που ετοιμάζονται να υποβληθούν μαζί με τα παιδιά τους σε τεστ κορονοιού.

Πηγή: dete.gr

Διαβάστηκε 17 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us