Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
Ειδήσεις 26 Σεπτεμβρίου 2020

500.000 δισκία ecstasy κατασχέθηκαν σε συντονισμένη επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

500.000 δισκία ecstasy κατασχέθηκαν σε συντονισμένη επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη

  Πεντακόσιες χιλιάδες ναρκωτικά δισκία ecstasy, κατασχέθηκαν από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, σε οργανωμένη επιχείρηση στον νομό Θεσσαλονίκης. Συνελήφθησαν 3 μέλη κυκλώματος που διακινεί σημαντικές ποσότητες  ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια και κυρίως σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Πρόκειται για έναν ημεδαπό και δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι κατηγορούνται για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή στο κύκλωμα ενός ακόμη ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια συντονισμένης  επιχείρησης,  οι αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά τον έναν ημεδαπό, ο οποίος είχε σταθμεύσει το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Στο εσωτερικό του εντοπίστηκαν δεκαοκτώ νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 180.000 ναρκωτικά δισκία ecstasy.

Στη συνέχεια, συνελήφθησαν δύο ακόμη μέλη του κυκλώματος και συγκεκριμένα οι δύο αλλοδαποί που εντοπίστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν πενήντα επτά νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 320.000 χάπια ecstasy.

Επιπλέον, έπειτα από έρευνες στις οικίες τους, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο κρότου, 5.200 ευρώ και κινητά τηλέφωνα.

Κατασχέθηκαν επίσης ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα προσδοκώμενα κέρδη που θα αποκόμιζε η οργάνωση υπολογίζονται στα 10.000.000 ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

ΠΗΓΗ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

 

 

www.ert.gr

Διαβάστηκε 15 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us