Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020
Lifestyle 23 Μαΐου 2020

Σάκης Τανιμανίδης: Η επίσκεψη της μητέρας του και το φαγητό που του ετοίμασε!

Σάκης Τανιμανίδης: Η επίσκεψη της μητέρας του και το φαγητό που του ετοίμασε! Σάκης Τανιμανίδης: Η επίσκεψη της μητέρας του και το φαγητό που του ετοίμασε! Σάκης Τανιμανίδης: Η επίσκεψη της μητέρας του και το φαγητό που του ετοίμασε!
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Μπορεί την περίοδο της καραντίνας ο Σάκης Τανιμανίδης να έμεινε μακριά από τους γονείς του και τα αδέλφια του, μιας και ο ίδιος με την σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα νόσησαν από κορονοϊό, τώρα όμως που είναι εντελώς καλά ξεκίνησε το οικογενειακό reunion!

Ο Σάκης Τανιμανίδης, λοιπόν, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς είδε τη μητέρα του μετά από αρκετούς μήνες. Συγκεκριμένα, η κυρία Ματούλα Τανιμανίδου επισκέφτηκε τον παρουσιαστή στο σπίτι του στην Αθήνα, όπου ζει με τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα.

Και επειδή σαν την Ελληνίδα μάνα δεν είναι καμία, η κυρία Ματούλα, μπήκε στην κουζίνα και ξεκίνησε αμέσως τη μαγειρική! Και φυσικά έφτιαξε ένα από τα αγαπημένα φαγητά του Σάκη Τανιμανίδη. Παραδοσιακά ντολμαδάκια γιαλαντζί!

«Και φυσικά ακόμα δεν ήρθε καλά καλά, ξεκίνησε με την απόλυτη απόλαυση: ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ (γιαλαντζί, μόνο ρύζι!)», έγραψε ο παρουσιαστής στην ανάρτησή του.

The post Σάκης Τανιμανίδης: Η επίσκεψη της μητέρας του και το φαγητό που του ετοίμασε! appeared first on TLIFE.

Διαβάστηκε 4 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us