Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021
Οικονομία 06 Μαΐου 2021

ΓΣΕΕ: Στήριξη των απεργιών στα ΕΛΠΕ στις 14 και 20 Μαΐου

ΓΣΕΕ: Στήριξη των απεργιών στα ΕΛΠΕ στις 14 και 20 Μαΐου ΓΣΕΕ: Στήριξη των απεργιών στα ΕΛΠΕ στις 14 και 20 Μαΐου ΓΣΕΕ: Στήριξη των απεργιών στα ΕΛΠΕ στις 14 και 20 Μαΐου
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ αναφέρεται στις δύο 24ωρες απεργίες που προανήγγειλαν οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια στις 14-15 Μαΐου και δηλώνει τη στήριξή της σε αυτές.

Στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι: “H ΓΣΕΕ εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της με την απόφαση της Κυβέρνησης να απεμπολήσει τα δικαιώματα του ελληνικού δημοσίου για το διορισμό Διοίκησης στα ΕΛΠΕ, μέσω της αλλαγής του καταστατικού της εταιρείας.

Με δικαιολογία την εναρμόνιση στις κοινοτικές οδηγίες, γνωστοποιεί μία ειλημμένη απόφαση, ολοκληρώνοντας με τον τρόπο αυτό το ξεπούλημα ενός εκ των τελευταίων παραγωγικών πυλώνων της οικονομίας.

Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια οι οποίοι έλαβαν ήδη απόφαση για 24ωρες Απεργίες στις 14 και 20 Μαΐου, αντιδρώντας στις επικείμενες δυσμενείς αλλαγές.

Οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ έχουν δώσει μεγάλους αγώνες ώστε να συνεχίζουν τα Ελληνικά Πετρέλαια να αποτελούν πυλώνα της οικονομικής ανάπτυξης και της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.

Η ευθύνη της Κυβέρνησης είναι τεράστια αφού μετά τη συγκεκριμένη απόφαση, περνάει τα ΕΛΠΕ ανεξέλεγκτα στα χέρια ιδιώτη με ότι αυτό συνεπάγεται για τα οφέλη του ελληνικού δημοσίου.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 31 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us