Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οικονομία 19 Απριλίου 2021

Σχέδιο απαλλαγής από τις ηλεκτρονικές αποδείξεις για τους άνω των 65 ετών μελετά η κυβέρνηση

Σχέδιο απαλλαγής από τις ηλεκτρονικές αποδείξεις για τους άνω των 65 ετών μελετά η κυβέρνηση Σχέδιο απαλλαγής από τις ηλεκτρονικές αποδείξεις για τους άνω των 65 ετών μελετά η κυβέρνηση Σχέδιο απαλλαγής από τις ηλεκτρονικές αποδείξεις για τους άνω των 65 ετών μελετά η κυβέρνηση
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Σχέδιο να μην ισχύει η οικοδόμηση του αφορολόγητου με ηλεκτρονικές αποδείξεις για τους άνω των 65 ετών, μελετά η κυβέρνηση.

Όσοι πλήττονται από την πανδημία αλλά και φορολογούμενοι άνω των 65 ετών θα απαλλαγούν –μόνο, όμως, για φέτος- από το πρόστιμο του 22% που προβλέπει η φορολογική νομοθεσία σε περίπτωση που δεν έχουν πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικές πληρωμές έως το ύψος του 30% του εισοδήματος.

Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προβλέπει η νομοθετική ρύθμιση που θα στείλει το υπουργείο Οικονομικών για ψήφιση στη Βουλή.

Το σύνολο των αλλαγών για τη διαδικασία υποβολής και εκκαθάρισης των φετινών φορολογικών δηλώσεων, θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων αμέσως μετά το Πάσχα.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 68 φορές