Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020
Σχέσεις 08 Δεκεμβρίου 2018

Ποια ζώδια θα ζήσουν το πιο ερωτικό Σαββατοκύριακο του Χειμώνα

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Κριός

Το Σάββατο η Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας βγάζει έξω από το σπίτι και σας κάνει πιο κοινωνικούς. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να περάσετε μια πολύ σέξυ βραδιά. Ε, την Κυριακή τα άστρα τα δίνουν όλα, μια που το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς απογειώνει τον ερωτισμό, το ρομαντισμό και τη φαντασία, συστατικά που μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικές στιγμές.

Ταύρος

Ναι και για εσάς υπάρχουν καλά (ερωτικά) νέα. Ο Αιγόκερως και το εξάγωνο με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για υπέροχες ερωτικές στιγμές. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σας δραστηριοποιεί σε κοινούς στόχους με το σύντροφό σου και με φιλικά πρόσωπα που εντείνουν τις ευαισθησίες σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Τοξότη το Σάββατο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα πρωτότυπα σεξουαλικά παιχνίδια, που ξέρουμε πόσο σας αρέσουν. Η Κυριακή, πιο σεμνή. Με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργείται το κατάλληλο πλαίσιο για να περάσετε όμορφα σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν.

Καρκίνος

Πάθος πολύ δεν προβλέπεται με τη Σελήνη στον Τοξότη και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Κριό. Όμως προβλέπεται το μεσημέρι του Σαββάτου και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό εντείνει τον ερωτισμό, την έξαψη και το πάθος που θα σας οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές. Την Κυριακή πάλι την βγάζετε πιο ρομαντικά με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που σας βοηθά να εκφράσετε συναισθήματα.

Λέων

Το Σάββατο το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό θα δραστηριοποιηθείτε για να απογειώσετε το συναίσθημα και τον έρωτα. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για έντονα ρομαντικά σκηνικά. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει το πάθος, την έξαψη, τη φαντασία. Τυχεράκηδες!

Παρθένος

Το Σάββατο το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό φέρνει με ορμή στην επιφάνεια συναισθήματα και πάθος. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας τη διάθεση και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσετε υπέροχα το βράδυ διασκεδάζοντας. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τους Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το πάθος και τον ερωτισμό.

Ζυγός

Το Σάββατο το τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για κοινή πορεία με το σύντροφό σου που θα σας φέρει πιο κοντά. Αργότερα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό εντείνει τη διάθεση για ασφάλεια, τρυφερότητα αλλά και και έντονα πάθη. Την Κυριακή πέφτουν οι τόνοι και δραστηριοποιήστε σε πιο οικείο και φιλικό περιβάλλον περνώντας όμορφα.

Σκορπιός

Το Σάββατο το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό λίογα πράγματα προκύπτουν στον ερωτικό τομέα. Αλλά την Κυριακή το εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τον έρωτα, τη διασκέδαση, κλείνοντας μοναδικά αυτό το διήμερο με τν ερωτικό σας σύντροφο.

Τοξότης

Είστε σε ανανεωτική φάση με το σύντροφό σας, οπότε από μεσημέρι του Σαββάτου και μετά, το εξάγωνο με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσετε άκρως ρομαντικά και ερωτικά. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στρέφει το ενδιαφέρον κυρίως σε ήρεμες παρέες ή στο να μείνετε στο σπίτι απογειώνοντας την ανάγκη για ασφάλεια και τρυφερότητα.

Αιγόκερως

Λίγα πράγματα προσφέρει το διήμερο αυτό στα ερωτικά σας το Σάββατο με το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού. Την Κυριακή, όμως τα πράγματα απογειώνονται μια που το εξάγωνο που προκύπτει με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ανεβάζει το κέφι κατακόρυφα, το ρομαντισμό και το πάθος και μπορείς να περάσετε υπέροχα με το σύντροφο σας.

Υδροχόος

Το Σάββατο η Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό εντείνει κάπως τις ευαισθησίες σας και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για έκφραση των αισθημάτων και σταθερότητα στις σχέσεις. Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύςε κάνει εντονότερο το πάθος, το ρομαντισμό, τη φαντασία κλείνοντας μοναδικά αυτό το διήμερο.

Ιχθύες

Με το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού το Σάββατο η σχέση σας δείχνει να απελευθερώνεται. Αργότερα περνάει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό φτιάχνει τη διάθεσή και σας ωθεί σε στιγμές διασκέδασης . Την Κυριακή το εξάγωνο της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας εντείνει το πάθος, το ρομαντισμό, τη φαντασία κλείνοντας έτσι υπέροχα αυτό το διήμερο.

Διαβάστηκε 203 φορές