Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020
Σχέσεις 08 Μαΐου 2018

Πώς να κάνεις το σεξ πιο απολαυστικό αν εκείνος έχει πολύ μεγάλο μέγεθος

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Πλέον δεν μετριούνται οι έρευνες που επιβεβαιώνουν περίτρανα πως το μεγάλο μέγεθος πέους δεν φέρνει απαραίτητα την άνοιξη.

Είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό αλλά στην πράξη (κυριολεκτικά) δεν είναι πάντα ευχάριστο, ιδανικά εφαρμόσιμο, όπως θες πες το. Παν μέτρον άριστον κι εδώ. Αλλά επειδή αυτό δεν μπορείς να το προβλέψεις, ούτε να το αλλάξεις, αν έχεις πέσει στον έρωτα ενός (extra extra) large τύπου- δηλαδή από 16 εκατοστά και πέρα, μην αποφεύγεις το σεξ μαζί του (εντάξει, είπαμε λίγη ψυχραιμία), κάνε τα παρακάτω και θα είστε όλοι ευτυχείς και πάνω απ΄όλα, ικανοποιημένοι.
Προκαταρκτικά μέχρι να σβήσει ο ήλιος

Όταν λέω δεν θα βιαστείτε, το εννοώ. Αν δεν νιώσεις απόλυτα ερεθισμένη, διείσδυση μην επιχειρήσετε. Πρέπει να είσαι επαρκώς υγρή ώστε να μην νιώσεις ενόχληση ή πόνο. Να περάσεις καλά, αυτό έχει σημασία, όχι να γίνονται πράγματα με το ζόρι. Πώς επιτυγχάνεται λοιπόν η λίπανση φυσικά; με προκαταρκτικά. Φιλιά, χάδια, στοματικό σεξ, όσο πάει. Ένας ερεθισμένος κόλπος είναι πάντα πιο ευέλικτος.
Για σένα νοιάσου, λιπάνσου

Ο φύλακας άγγελός σου στην περίπτωση που το αγόρι ανήκει στα υπερμεγέθη sizes είναι το μπουκαλάκι με το λιπαντικό. Όλα γίνονται πιο εύκολα, πιο απολαυστικά, χωρίς τριβές και προστριβές. Επίλεξε ένα υποαλλεργικό προϊόν, όσο το δυνατόν πιο φυτικό. Ψάξε για εκείνο με έλαιο καρύδας ή για εκείνο το προφυλακτικό που γλιστράει (προσοχή: να είναι στο σωστό μέγεθος, μην έχουμε άλλα).
Πάρε τη σωστή στάση

Εδώ κι αν παίζει ρόλο η στάση. Όλα τα 'χουμε προνοήσει εδώ στο Ladylike φίλη μου, πάρε και το θεματάκι με τις 3 στάσεις που είναι ιδανικές για μεγάλα μεγέθη. Όπου δεν βολεύεσαι, αλλαγή.
Και το doggy, με τρόπο

Αν υπάρχει μία στάση που το αρσενικό φέρει τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων, τότε αυτό είναι το doggy, είτε έχεις τα πόδια λυγισμένα και είστε σε ύψος, είτε είστε κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο σαν τα στρείδια, σε μπρούμυτα ξαπλωτή στάση. Το doggy επιτρέπει τη φουλ διείσδυση, η οποία στην περίπτωσή σας θέλει ένα κοντρόλ, ζωή να 'χει το πουλάκι μας. Θέλετε doggy; ναι κάντε το, αλλά με ένα twist: κράτα τα πόδια σου κλειστά όσο πιο πολύ μπορείς για να έχεις τον έλεγχο της κατάστασης, η οποία εύκολα μπορεί να ξεφύγει έτσι που 'στε.

Διαβάστηκε 232 φορές