Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020
Ταξίδια στην Ελλάδα 27 Νοεμβρίου 2017

Σέλι: Ένα χιονοδρομικό κέντρο για όλη την οικογένεια

Σέλι: Ένα χιονοδρομικό κέντρο για όλη την οικογένεια Σέλι: Ένα χιονοδρομικό κέντρο για όλη την οικογένεια Σέλι: Ένα χιονοδρομικό κέντρο για όλη την οικογένεια
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Oι πιο πολλές πίστες είναι εύκολες και αυτό το καθιστά ιδανικό για οικογενειακή χιονοδρομία

Ένα χιονοδρομικό κέντρο για όλη την οικογένεια, χωρίς δύσκολες πίστες και με εύκολη πρόσβαση. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα «ισχυρά χαρτιά» που διαθέτει το Σέλι, το οποίο βρίσκεται στο βουνό Βέρμιο της Ημαθίας.

Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου Κωνσταντίνος Τζελέπης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM" το Σέλι, μετά τον Παρνασσό έχει τα περισσότερα χιλιόμετρα χιονοδιαδρόμων ενώ οι πιο πολλές πίστες είναι εύκολες και αυτό το καθιστά ιδανικό για οικογενειακή χιονοδρομία.

Επιπλέον, όπως είπε ο κ.Τζελέπης, "διαθέτει τεράστιο πάρκινγκ, από το οποίο τα πρώτα λιφτ βρίσκονται σε απόσταση μόλις 100 μέτρων".

Όταν το χιόνι είναι αρκετό, οι επισκέπτες αγγίζουν τον αριθμό των 60.000 στη διάρκεια της σεζόν που διαρκεί περίπου 50 ημέρες. Μόνο τα Σαββατοκύριακα, οι επισκέπτες ξεπερνούν τους 6.000.

Tο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, βρίσκεται σε υψόμετρο 1530μ.

Απέχει 24 χιλιόμετρα από τη Βέροια, 20 χιλιόμετρα από τη Νάουσα, 95 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη και 74 χιλιόμετρα από τη Κοζάνη.

Η κύρια πρόσβαση στο χιονοδρομικό γίνεται μεσώ της Εγνατίας οδού και της επαρχιακής οδού Βέροιας Σελίου ενώ η δευτερεύουσα πρόσβαση γίνεται μεσώ της επαρχιακής οδού Νάουσας Σελίου.

Διαβάστηκε 428 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us


Πιο Δημοφιλη