Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τέχνες 12 Οκτωβρίου 2020

Μαίρη Σταυρακέλλη στο «φλΕΡΤ» για την σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Υποδύομαι ένα… τέρας

Μαίρη Σταυρακέλλη στο «φλΕΡΤ» για την σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Υποδύομαι ένα… τέρας Μαίρη Σταυρακέλλη στο «φλΕΡΤ» για την σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Υποδύομαι ένα… τέρας Μαίρη Σταυρακέλλη στο «φλΕΡΤ» για την σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Υποδύομαι ένα… τέρας
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Μαίρη Σταυρακέλλη στο «φλΕΡΤ» για την σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Υποδύομαι ένα… τέρας

Λίγες μόνο ώρες πριν την πρεμιέρα της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» η ηθοποιός Μαίρη Σταυρακέλλη μίλησε για το ρόλο της στην εκπομπή «φλΕΡΤ». «Υποδύομαι ένα τέρας, την κόρη του Βαγγέλα που τον μισεί, δεν θέλει να πληρώσει ούτε την κηδεία του» είπε , ωστόσο η κατάσταση μπερδεύεται όταν εκείνος αφήνει στα εγγόνια του τρία εκατομμύρια ευρώ, αλλά υπό όρους.

Η Μαίρη Σταυρακέλλη δεν ήταν η μόνη από το καστ των ηθοποιών που συνομίλησαν με την Νάντια Κοντογεώργη. Η εκπομπή συνδέθηκε και με το χώρο των γυρισμάτων και τους ηθοποιούς Θανάση Κουρλαμπά, Τάσο Κωστή και Νικολέττα Βλαβιανού. Και οι τέσσερις ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για τη συμμετοχή τους στη σειρά, αλλά και βέβαιοι ότι το τηλεοπτικό κοινό θα στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η ΕΡΤ.

Η Νικολέττα Βλαβιανού είπε μάλιστα ότι τα μηνύματα που λαμβάνουν από τον κόσμο είναι πολύ ενθαρρυντικά. Η Μαίρη Σταυρακέλλη αναφέρθηκε και στη ζωή της. Μίλησε για τις δημιουργίες της από μέταλλο και γυαλί, αλλά και για την κοσμοθεωρία της. «Θέλω να κάνω πράγματα που μου φέρνουν χαρά. Θέλω να είμαι με ανθρώπους που δεν είναι τοξικοί» δήλωσε και πρόσθεσε «Μεγαλώνοντας βρήκα ένα μυστικό. Έχω μάθει να βάζω φρένο στο χρόνο. Είμαι παρούσα και στα καλά και στα κακά».

www.ert.gr

Διαβάστηκε 51 φορές