Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τεχνολογία 21 Ιουλίου 2018

Το Instagram προδίδει πλέον πότε είστε online

Το Instagram προδίδει πλέον πότε είστε online Το Instagram προδίδει πλέον πότε είστε online
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Το τέλος της... ιδιωτικότητας μάλλον κήρυξε το Instagram που πλέον με τις νέες ρυθμίσεις δείχνει πότε κάθε χρήστης είναι ενεργός.

Η νέα ρύθμιση, που έχει άλλωστε εφαρμοστεί και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει... παρεξηγήσεις με τους φίλους σας, ιδιαίτερα με όσους σας έχουν στείλει μηνύματα και δεν τα απαντάτε.

Εκπρόσωπος του κοινωνικού δικτύου ανακοίνωσε: «Όταν οι φίλοι σας είναι ενεργοί στο Instagram, θα βλέπετε μια πράσινη τελεία δίπλα στη φωτογραφία προφίλ τους σε διάφορα σημεία, όπως την αλληλογραφία καθώς και τη λίστα των φίλων σας όταν μοιράζεστε μία ανάρτηση. Θα βλέπετε μόνον την κατάσταση των φίλων που σας ακολουθούν ή των προσώπων με τους οποίους έχετε μιλήσει στην υπηρεσία μηνυμάτων».

Ωστόσο, η επιλογή είναι προαιρετική. «Μπορείτε εύκολα να κρύψετε το status σας και να αποκρύψετε από τους φίλους σας πότε είστε ενεργοί μέσω των ρυθμίσεων».

Πάντως, το Instagram, με τη νέα επιλογή ελπίζει ότι θα δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν περισσότερες συζητήσεις σε ζωντανό χρόνο στην πλατφόρμα.

Διαβάστηκε 171 φορές