Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020
Τοπικά 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ρωσία : Σχεδιάζουν μεγάλου μήκους ταινία στο διάστημα – Ηθοποιοί με κάψουλα στον ISS το 2021

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Ρωσία : Σχεδιάζουν μεγάλου μήκους ταινία στο διάστημα – Ηθοποιοί με κάψουλα στον ISS το 2021

Ταινία μεγάλου μήκους στο διάστημα το 2021 σχεδιάζει να γυρίσει η Ρωσία. Οι ηθοποιοί θα ταξιδέψουν με τη διαστημική κάψουλα Σογιούζ  στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), το Φθινόπωρο του 2021 σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ρωσική διαστημική υπηρεσία Roskosmos στη Μόσχα.

Στόχος της ταινίας, για την οποία θα επιλεγούν οι ηθοποιοί με οντισιόν, είναι να κάνει τα διαστημικά ταξίδια πιο δημοφιλή στη Ρωσία και να «ηρωοποιήσει» το επάγγελμα του κοσμοναύτη. Η ταινία θα είναι μεταξύ άλλων μια παραγωγή του επικεφαλής της Roskosmos Ντμίτρι Ρογκόζιν και του «Πρώτου καναλιού» της κρατικής τηλεόρασης.

Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν όμως επίσης να γυρίσουν ταινία στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ISS. Η πλοκή της ταινίας και οι ηθοποιοί δεν είναι ακόμη γνωστά, θα γίνει επίσημος διαγωνισμός. Οι διαστημικοί ταξιδιώτες χρειάζονται συνήθως μήνες εκπαίδευσης για να εργαστούν στον ISS, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση περίπου 400 χιλιομέτρων από τη γη. Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν επίσης γυρίσματα εντός του ISS. Ο σταρ του Χόλιγουντ Τομ Κρουζ θεωρείται ότι θα αναλάβει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Πολλοί κοσμοναύτες δήλωσαν στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ότι δεν έχουν καμία ανησυχία για την αποστολή ηθοποιών στο ISS. Τουρίστες έχουν ήδη πάει στο διάστημα και θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο και οι ηθοποιοί, είπε ο αστροναύτης Σεργκέι Ριαζάνσκι στην διαδικτυακή πύλη Gazeta.ru. Ο Ριαζάνσκι βρισκόταν στον ISS το 2017.

www.ert.gr

Διαβάστηκε 13 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us