Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021
Κόσμος 28 Ιουλίου 2021

Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των εργαζομένων στην Google

Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των εργαζομένων στην Google Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των εργαζομένων στην Google Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των εργαζομένων στην Google
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Έως τα μέσα Οκτωβρίου αναβάλλεται η επιστροφή των εργαζομένων της Google στα γραφεία της εταιρείας, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Σουντάρ Πιτσάι. Σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τους υπαλλήλους, η εταιρεία γνωστοποίησε επίσης ότι θα απαιτήσει από τους εργαζόμενους που επιστρέφουν στο γραφείο να έχουν εμβολιαστεί, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με την προηγούμενη απόφαση, οι εργαζόμενοι μπορούσαν να επιστρέψουν οικειοθελώς στα γραφεία μέχρι τον Σεπτέμβριο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε να ανοίγουμε ξανά και ενθαρρύνουμε τους υπαλλήλους της Google που αισθάνονται ασφαλείς να έρχονται σε γραφεία που έχουν ήδη ανοίξει και να συνεχίσουν να το κάνουν», αναφέρει ο Πιτσάι στο email. «Ταυτόχρονα, αναγνωρίζουμε ότι πολλοί υπάλληλοι βλέπουν αύξηση κρουσμάτων στις κοινότητές τους που προκαλούνται από τη μετάλλαξη Δέλτα και ανησυχούν για την επιστροφή στο γραφείο».

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 23 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us

 youtube instagram