Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
Υγεία 24 Σεπτεμβρίου 2020

«Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης»: Ανοιχτή πρόσκληση για προτάσεις αυτοχρηματοδοτούμενων δράσεων

«Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης»: Ανοιχτή πρόσκληση για προτάσεις αυτοχρηματοδοτούμενων δράσεων «Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης»: Ανοιχτή πρόσκληση για προτάσεις αυτοχρηματοδοτούμενων δράσεων «Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης»: Ανοιχτή πρόσκληση για προτάσεις αυτοχρηματοδοτούμενων δράσεων
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

«Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης»: Ανοιχτή πρόσκληση για προτάσεις αυτοχρηματοδοτούμενων δράσεων

Ανοιχτή πρόσκληση σε φορείς, οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, επιχειρήσεις, συλλόγους και ιδιώτες, απευθύνουν το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη με σκοπό την ενίσχυση των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για μια «Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης».

Συγκεκριμένα, το κάλεσμα αφορά στην υποβολή προτάσεων για αυτοχρηματοδοτούμενες δράσεις σχετικά με τη μείωση των πλαστικών μίας χρήσης, την αντικατάσταση με νέα υλικά, την προώθηση της επαναχρησιμοποίησης και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Οι προτάσεις που θα επιλεγούν θα ενταχθούν στον εθνικό σχεδιασμό δράσεων για τα πλαστικά μίας χρήσης, θα λάβουν την αιγίδα της καμπάνιας, θα ενταχθούν στη σχετική πλατφόρμα και θα αναδειχθούν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι προτάσεις μπορούν να υποβληθούν στο mail sup@prv.ypeka.gr έως τις 30 Μαΐου 2021.

 

www.ert.gr

Διαβάστηκε 11 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us