Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

2J + Special Guests live στη Θεσσαλονίκη

Δ.Τ.

2J + Special Guests live στη Θεσσαλονίκη
Τίτλος:
2J + Special Guests live στη Θεσσαλονίκη
Πότε:
Σαβ, 17. Ιούνιος 2017 - Κυρ, 18. Ιούνιος 2017
Κατηγορίες:
Event, Dj Set, Parties, Live
Hits:
2883
Created by:
@Coupaki

Περιγραφή

Ο 2J, Nο. #1 YouTuber στην Ελλάδα, που εκπροσωπείται από τη Digital Minds, θα βρεθεί επί σκηνής για δύο back-to-back Σάββατα του Ιουνίου σε Αθήνα (Ιερά Οδός – Σάββατο 10 Ιουνίου 2017) και Θεσσαλονίκη (Principal Club Theatre – Σάββατο 17 Ιουνίου 2017).

Special Guests: Vlakas 3J !!
Super Special Guest: Cat Von K
MC/HOST: Άγνωστος Χ (X-Man)

Στο super-entertaining τετράωρο show θα βρεθούν επίσης οι 3J, Vlakas με super special guest την Cat Von K και host τον «X-Man»!

Τα δύο events πραγματοποιούνται παρέα με το What’s Up, που προσκαλεί τους fans του No.1 Comedian – Entertainer – Gamer του ελληνικού YouTube να μοιραστούν μαζί του μια «ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ» εμπειρία, live στις δύο πόλεις!

Stay tuned για περισσότερες πληροφορίες, ανακοινώσεις και super-fun updates που θα πέσουν ΤΩΡΑ σαν κεραυνός στα social Media των 2j (YouTube – Facebook – Instagram) & Cat Von K (YouTube – Facebook- Instagram), για να μαθαίνετε τα πάντα ΤΩΡΑ, Live και Online!

Who is who:

O 2J διατηρεί δύο κορυφαία κανάλια στο YouTube. Στο «Κανονικό» όπου σχολιάζει, vloggάρει, κάνει Q&A και τραγουδά πασίγνωστα Comment Songs, τον βλέπουμε άλλοτε ως “2j”, άλλοτε ως “3j” και ενίοτε ως «Βλάκα». Στο gaming κανάλι δοκιμάζει νέα παιχνίδια, κάνει unboxing & acts. Έχει αποκτήσει πάνω από 1 εκατομμύριο subscribers που παρακολουθούν φανατικά το περιεχόμενό του, ενώ στα social media του τον ακολουθούν εκατομμύρια νέοι σε κάθε του ιστορία!

Η κοπέλα του, Cat Von K, ξεκίνησε δικό της κανάλι πριν ένα χρόνο & ήδη έφτασε στην κορυφή! H #1 Ελληνίδα YouTuber έχει αποκτήσει πάνω από 300.000 συνδρομητές με τους οποίους μοιράζεται εβδομαδιαία τα νέα της σε vlogs και σχολιάζει random θέματα!

Προπώληση Εισιτηρίων: €8
Ταμείο: 12€
Principal Club Theater
26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us